Βροχερό το σκηνικό του καιρού σ΄όλη σχεδόν τη χώρα

09:17 11/2/2017 - Πηγή: iPop

Σποραδικές νεφώσεις και καταιγίδες αναμένεται να κάνουν την εμφάνιση τους σε ολόκληρη τη χώρα το Σάββατο. Σύμφωνα με την ΕΜΥ τοπικές βροχές θα πλήξουν πολλές περιοχές της χώρας, όπως την ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την βορειοανατολική Πελοπόννησο και το κεντρικό και νότιο Αιγαίο. Βέβαια, από το απόγευμα τα φαινόμενα σταδιακά θα υποχωρήσουν.

Πτώση σε όλες τις περιοχές της

χώρας θα παρουσιάσει η θερμοκρασία και η οποία θα κυμανθεί από 2 έως 8 και τοπικά 9 βαθμούς στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, -4 έως 8 στη βόρεια Ελλάδα, 2 έως 14 και τοπικά 15 στη δυτική Ελλάδα, -1 έως 11 στο βόρειο Αιγαίο και από 7 έως 15 και τοπικά 16 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Την ίδια στιγμή αξίζει να τονίσουμε, πως στα ορεινά αλλά επίσης και στα ημιορεινά τμήματα της χώρας οι ελάχιστες θερμοκρασίες θα κυμανθούν 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερα.

Νεφώσεις, και βροχές θα επικρατήσουν την Αττική το πρωί και το θερμόμετρο θα δείχνει από 5 έως 10 βαθμούς. Παρόμοιο θα είναι το σκηνικό του καιρού στη συμπρωτεύουσα όπου η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 8 βαθμούς.

The post Βροχερό το σκηνικό του καιρού σ΄όλη σχεδόν τη χώρα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα