Review time: Τα face tools που αγόρασα και αξίζουν

19:11 12/4/2021 - Πηγή: iPop

Πριν κάποιους μήνες, είχα μοιραστεί τις beauty και wellbeing αγορές ήθελα να κάνω το 2021. Ήρθε στιγμή, λοιπόν, να επανέλθω! Με review ΦΥΣΙΚΑ. Δεν έγιναν όλες οι αγορές ακόμα -κάπως πρέπει να διατηρήσω το budget μου με θετικό πρόσημο-, όμως έγιναν κάποιες που άξιζαν πολύ. Αυτή την περίοδο, το μεγάλο μου κόλλημα είναι τα face tools

και παρακάτω θα βρεις τις τρεις πιο επιτυχημένες ανακαλύψεις μου:

Τα face tools αποτελούν μεγάλο trend της περιποίησης προσώπου. Είναι απαραίτητα, ενισχύουν τη δράση των προϊόντων ή είναι ένα ακόμα trend που η αξία του θα φθίνει με τα χρόνια; Προσωπικά πιστεύω ότι τα face tools ήρθαν για να μείνουν. Ήρθαν για να μείνουν για ένα βασικό λόγο: Η συστηματική τους χρήση βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας, συμβάλει στη διατήρηση της ελαστικότητας της και με λίγα λόγια έχει τα ίδια οφέλη που έχει η γυμναστική στο σώμα μας.

Face Tool no1: CRYOpress Ice Facial Massager από την εταιρία 001 Skincare London

Τα εργαλεία κρυοθεραπείας είναι το next best thing του beauty. Η αισθητική κρυοθεραπεία είναι δημοφιλής αρκετά χρόνια τώρα σε δερματολογικές κλινικές. Τα οφέλη της πολλά και κατά κύριο λόγο επικεντρώνονται στην υφή και όψη της επιδερμίδας. Έτσι, η φήμη της κρυοθεραπείας ξέφυγε από τα στενά όρια των ιατρείων και χώρων αισθητικής και μπήκε στα σπίτια. Τα face tool κρυοθεραπείας έχουν κατακλύσει το internet. Θα βρεις πολλές εναλλακτικές από υλικό σιλικόνης, πλαστικό και μέταλλο. Εγώ προτίμησα το πλαστικό μιας και δημιουργεί το λιγότερο κοκκίνισμα. Ποια είναι, όμως, η διαδικασία της κρυοθεραπείας στο σπίτι; Διατηρείς το face tool στην κατάψυξη, το βγάζεις από αυτή και κάνεις με αυτό απαλές κινήσεις μασάζ σε όλο σου το πρόσωπο. Το CRYOpress Ice Facial Massager είναι πολύ πρακτικό. Ο κύλινδρος και η χειρολαβή του διευκολύνουν τις κινήσεις μασάζ προσφέροντάς σου μία πολύ ανακουφιστική εμπειρία. Η κατάλληλη στιγμή χρήσης είναι το πρωί, αφού βοηθά στην αποσυμφόρηση τον οιδημάτων. Σταδιακά, η επιδερμίδα γίνεται πιο ελαστική, ενώ υπάρχουν μελέτες που αναφέρουν ότι βοηθά στο έκζεμα και τη ψωρίαση. Πολλοί, μάλιστα, έχουν δώσει στην κρυοθεραπεία το όνομα frotox, καθώς η χαμηλή θερμοκρασία απελευθερώνει την ένταση από τους μυς.

Σημαντική σημείωση: Το CRYOpress Ice Facial Massager πρέπει να χρησιμοποιείται έως δύο φορές την εβδομάδα.

Face tool no2: Bear Foreo

Ήταν μία αγορά που ήθελα να κάνω καιρό, στο είχα αναφέρει και στη beauty list του 2021. Το face tool, Bear από τη Foreo είναι ο γυμναστής της επιδερμίδας σου. Είναι η ιδανική επιλογή για όσες κυρίες αισθάνονται χαλάρωση στην επιδερμίδα και θέλουν να ανορθώσουν ξανά τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους. Αυτή η super cute συσκευή ομορφιάς «κούραζε» τους μυς του προσώπου μου. Η περιστροφή των δύο μεταλλικών κεφαλών σε συνδυασμό με τις παλμικές δονήσεις προσέφεραν ένα ευεργετικότατο πρόγραμμα εκγύμνασης στο πρόσωπο μου. Από την πρώτη κιόλας χρήση, τα ζυγωματικά μου ήταν πιο τονωμένα. Παράλληλα, συνειδητοποίησα ότι είναι η ιδανική επιλογή για την περιοχή.του σαγονιού και του λαιμού. Σφίγγω τα δόντια μου στο ύπνο και πολλά πρωινά ξυπνώ με ένταση στην περιοχή. Το Bear απελευθερώνει το σημείο και, ήδη έχω εντοπίσει μια μικρή διαφορά στο σημείο που εμφανίζεται το διπλοσάγονο. Το χρησιμοποιώ 3 φορές την εβδομάδα.

Last but not least: Το Roller από Nurse Jamie

Είναι η καθημερινή εμμονή. Όσες αγαπήσατε τα jade roller, ήρθε η στιγμή να καλωσορίσετε τη νέα γενιά αυτών. Πρόκειται για ένα jade roller αμέθυστου που λειτουργεί με παλμικές δονήσεις. Το χρησιμοποιώ σε όλο το πρόσωπο και επιμένω στην περιοχή των ματιών. Για ποιο λόγο να επιλέξεις τo Nurse Jamie Roller; Με το κλασσικό roller πρέπει να εκτελείς συγκεκριμένες κινήσεις για να δεις το επιθυμητό αποτέλεσμα, με αυτό το roller τα πράγματα είναι πιο απλά. Οι παλμικές δονήσεις κάνουν όλη τη δουλειά και εσύ απλά περνάς το πρόσωπο σου με αυτό. Plus, είναι το αγαπημένο της Reese Witherspoon!

Λοιπόν, σε έπεισα; Θα δοκιμάσεις κάποιο face tool, θα το εντάξεις στη ρουτίνα σου;

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Review time: Τα face tools που αγόρασα και αξίζουν εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα