Oscars: Το συγνώμη της εταιρείας για το λάθος στο βραβείο καλύτερης ταινίας

16:37 27/2/2017 - Πηγή: iPop

Ακόμα και η βραδιά των Oscars μπορεί να έχει τα απρόοπτά της όσο τέλεια και αν έχει διοργανωθεί. Το βράδυ, λοιπόν, της μαγικής κατά τα άλλα βραδιάς της απονομής ανακοινώθηκε λάθος όνομα για το βραβείο καλύτερης ταινίας με την ελεγκτική εταιρεία λίγη ώρα αργότερα να ζητά «συγνώμη».

Τι συνέβη το βράδυ της Κυριακής;

Κατά τη διάρκεια της 89ης τελετής που πραγματοποιήθηκε στο Λος Άντζελες, ο Henry Warren Beatty, ο οποίος παρουσίαζε το συγκεκριμένο

βραβείο έλαβε λάθος φάκελο από την παραγωγή.

Ο ηθοποιός άνοιξε το φάκελο και διάβασε, πως η ταινία «La La Land» κερδίζει το Oscar καλύτερης ταινίας με τους διοργανωτές να τον ειδοποιούν γρήγορα, πως τελικά το βραβείο δίνεται στην ταινία «Moonlight».

Η εταιρεία εκφράζει την λύπη της για το συμβάν:

«Λυπούμαστε βαθιά γι’ αυτό που συνέβη» τονίζει στην ανακοίνωσή της η εταιρεία Price Waterhouse Coopers η οποία ηγείται για 83η φορά της διαδικασίας καταμέτρησης των ψήφων για τα βραβεία και τονίζει:

«Ερευνούμε πώς ακριβώς συνέβη αυτό και λυπούμαστε βαθιά για το λάθος. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους υποψηφίους, την Ακαδημία, το ABC αλλά και γενικότερα όλους για τον τρόπο που χειρίστηκαν την κατάσταση».

Διαβάστε επίσης:

Όλοι οι νικητές της λαμπερής βραδιάς των Oscars και οι καλύτερες στιγμές (photos- videos)

photo:MARK RALSTON/AFP/Getty Images

The post Oscars: Το συγνώμη της εταιρείας για το λάθος στο βραβείο καλύτερης ταινίας appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα