O Louboutin ενάντια στον φυλετικό ρατσισμό- Λανσάρει nude παπούτσια για όλες τις αποχρώσεις δέρματος (Photos)

13:51 3/4/2016 - Πηγή: iPop

Μπορεί να γνωρίζουμε εδώ και καιρό το λανσάρισμα nude παπουτσιών, όμως τώρα ο Louboutin αποφάσισε να πάει τη συγκεκριμένη μόδα ακόμα παραπέρα, μην θέλοντας να αποκλείσει τις γυναίκες με διαφορετική απόχρωση δέρματος.

Έτσι, παρουσίασε τη νέα του σειρά με nude μπαλαρίνες σε 7 διαφορετικές αποχρώσεις προκειμένου να μπορεί η κάθε γυναίκα να βρίσκει το παπούτσι που είναι πιο κοντά στο χρώμα του δέρματός της.

Ο διάσημος σχεδιαστής γράφει για τη

νέα σου σειρά παπουτσιών: «Έχω πελάτισσες από κάθε ήπειρο και θέλω να είναι ευτυχισμένες».

Η κίνηση του Louboutin σχολιάστηκε από πολλούς αρνητικά. Ορισμένοι θεώρησαν ότι το μόνο που επιθυμεί είναι περισσότερα κέρδη, ενώ άλλοι το θεωρούν ειρωνεία καθώς είναι γνωστό ότι τα παπούτσια του σχεδιαστή είναι πολύ ακριβά για τη μέση γυναίκα.

Ωστόσο, το takepart.com κάνει το εξής σχόλιο: Όταν ένας σχεδιαστής τέτοιας φήμης προχωράει σε μια τέτοια κίνηση, είναι ζήτημα χρόνου το να τον αντιγράψουν μικρότεροι σχεδιαστές και να δώσουν την αντίστοιχη ευκαιρία στις γυναίκες σε πολύ χαμηλότερες τιμές.

The post O Louboutin ενάντια στον φυλετικό ρατσισμό- Λανσάρει nude παπούτσια για όλες τις αποχρώσεις δέρματος (Photos) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα