Mind Tricks για να κοιμηθείς όταν στριφογυρνάς στο κρεβάτι σου χωρίς να σε παίρνει ο ύπνος

18:41 8/1/2017 - Πηγή: iPop

Το να είσαι για ώρες στο κρεβάτι ξαπλωμένος και να μην μπορεί να σε πάρει ο ύπνος ό,τι κόλπο και να έχεις δοκιμάσει είναι απλά εκνευριστικό! Και δεν είναι τόσο εύκολο να κοιμηθείς, όπως μπορεί να σου λένε οι τριγύρω σου!

Μπορεί να νυστάζεις, αλλά να μην μπορείς να κοιμηθείς! Κι αυτό είναι απ’ τα χειρότερα που μπορούν να σου συμβούν, ειδικά εάν την επόμενη μέρα σε περιμένει μια μέρα γεμάτη υποχρεώσεις.

Με τα παρακάτω minds tricks, όμως, ελπίζουμε ότι θα σε βοηθήσουμε να σε πάρει ο ύπνος πριν καν το καταλάβεις!

Συγκεντρώσου σε μια συγκεκριμένη εικόνα

Δεν έχει σημασία ποια θα είναι αυτή η εικόνα! Όμως, οι ειδικοί προτείνουν ότι το να συγκντρωθείς σε μια συγκεκριμένη σκέψη απ’ το να γυρίζει το μυαλό σου από εδώ και από εκεί θα σε βοηθήσει να σε πάρει γρηγορότερα ο ύπνος. Πέρνα από κάθε λεπτομέρεια της εικόνας που σκέφτεσαι, αργά και προσεκτικά!

Χαλάρωσε τους μύες σου

Κάνε ένα απαλό μασάζ στο σώμα σου ξεκινώντας απ’ τα πόδια και καταλήγοντας στο κεφάλι. Η χαλάρωση των μυών θα σε βοηθήσει να αποκοιμηθείς καθώς θα χαλαρώνεις τους μύες σου.

Διάβασε ένα βιβλίο επιστημονικής φαντασίας

Το να ξεφύγει το μυαλό σου προσωρινά απ’την πραγματικότητα και να απορροφηθείς από κάποιο βιβλίο που είναι επιστημονικής φαντασίας, θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις. Παράλληλα, θα απαλλαγείς απ’το άγχος και το μυαλό σου θα αδειάσει απ’ τις σκέψεις που ενδεχομένως σε κρατούν ξύπνιο.

Διάβασε ακόμα σχετικά με την αϋπνία:

Θες να κοιμάσαι σαν πουλάκι; Το κόκκινο φως θα σε βοηθήσει!

Photo: Stocksy

The post Mind Tricks για να κοιμηθείς όταν στριφογυρνάς στο κρεβάτι σου χωρίς να σε παίρνει ο ύπνος appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα