Η εικονική πραγματικότητα τους βοήθησε να δουν την κόρη τους πριν καν γεννηθεί (Photos)

17:03 8/1/2017 - Πηγή: iPop

Ένα ζευγάρι κατάφερε να «συναντήσει» την κόρη του πριν καν γεννηθεί καν χάρη στην εικονική πραγματικότητα!

Πώς έγινε αυτό; Όλα ξεκίνησαν όταν ο άνδρας είχε μια ιδέα: Να χρησιμοποιήσει ένα υπερηχογράφημα 4 διαστάσεων προκειμένου να δει την κόρη του δημιουργώντας ένα περιβάλλον εικονικής πραγματικότητας.

Αφού το είπε στην σύντροφό του, έψαξε στο Ίντερνετ εάν κάποιος άλλος είχε επιχειρήσει κάτι τέτοιο στο παρελθόν. Όμως, δεν βρήκε τίποτα.

Οι εργαζόμενοι στο κέντρο Υγείας Aava όταν ο άνδρας τους είπε την σκέψη του, δέχθηκαν αμέσως να τον βοηθήσουν. Ο ίδιος ήρθε σε επικοινωνία με

εταιρεία κατασκευής μηχανημάτων 4 διαστάσεων, η οποία του έδειξε πως θα μπορούσε να πάρει τα απαραίτητα αρχεία απ’ το μηχάνημα για τους υπέρηχους προκειμένου να κάνει την σκέψη του πραγματικότητα.

Αφού ο άνδρας πήρε τα απαραίτητα αρχεία απ’ το μηχάνημα υπερήχων, τα έβαλε στο κατάλληλο πρόγραμμα κι έτσι έφτιαξε το τρισδιάστατο μοντέλο. Το μοντέλο έγινε ένα γλυπτό, το οποίο με τη βοήθεια γυαλιών εικονικής πραγματικότητας αποτέλεσε την πρώτη επαφή του ζευγαριού με το μωρό τους!

Μπορεί η ποιότητα να ήταν τόσο καλή, όμως, το ζευγάρι είχε μια μοναδική ευκαιρία να έρθει για πρώτη φορά σε επαφή με την κόρη του πριν εκείνη γεννηθεί!

Photos: adventure-club.fi

The post Η εικονική πραγματικότητα τους βοήθησε να δουν την κόρη τους πριν καν γεννηθεί (Photos) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα