Magic De Smell

16:00 10/4/2014 - Πηγή: iPop

Ένα από τα πιο καινούρια μαγαζιά στο κέντρο της Αθήνας, το Magic De Smell, εδώ και ένα μήνα άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό και πλημμύρισε με αρώματα την Οδό Πραξιτέλους! Ο Γιάννης Μπερερής μοιράστηκε μαζί μας τα μυστικά του μαγαζιού του όσο εμείς «σκαλίζαμε» τις λεπτομέρειες του χώρου!

Το «Magic De Smell» ήταν μια ιδέα του συνεταίρου μου, του Νίκου Χαρόπουλου, το κλέψαμε σε εισαγωγικά από το “Magica De Spell” από την μάγισσα της Disney,

ε, και μετά παραπέμπει στο Magic De Spell, το συγκρότημα το γνωστό και εμείς το κάναμε «magic de smell».

Δεν θέλουμε να μπούμε στην ομάδα των συνηθισμένων, δηλαδή και το όνομά μας και τα προϊόντα μας θέλουμε να είναι κάτι ξεχωριστό, δηλαδή κάτι το οποίο, όχι δεν το βρίσκεις στην αγορά αλλά δύσκολα τα βρίσκεις όλα μαζί σε ένα μαγαζί. Θέλουμε να έχουμε ποιοτικά πράγματα, μπορεί να μειώνουμε το κέρδος μας για να έχουμε καλύτερες τιμές αλλά η ποιότητά μας δεν θέλουμε να μειωθεί.

Τα αρώματα γίνονται εισαγωγή από το εξωτερικό, τα έλαια βασικά. Δεν τα φτιάχνουμε εμείς, δεν είμαστε αρωματοποιοί, είμαστε αρωματοπώλεις, πουλάμε αρώματα δεν φτιάχνουμε αρώματα. Γίνονται εισαγωγή από το εξωτερικό, τα λάδια έχουν 99% πιστότητα με τα αρώματα του εμπορίου τα σφραγισμένα.

Αρωματίζουμε τον κόσμο, τον αφήνουμε πάει σπίτι του, καταλαβαίνει ότι το άρωμα του μένει, καταλαβαίνει ότι έβαλε κάτι ποιοτικό και πάρα πολύ κοντά σε αυτό που αγοράζει, το σφραγισμένο, και κατά 99% ξαναγυρίζει πάλι και μας εμπιστεύεται. Δηλαδή, σχετικά με τον χρόνο που είμαστε ανοιχτοί έχουμε αρκετούς μόνιμους πελάτες πλέον.

Εντάξει εμείς ψάξαμε πάρα πολλούς μήνες, δεν ανοίξαμε το μαγαζί μέσα σε 20 μέρες ή ένα μήνα, ότι έχουμε εδώ έχει αποκτηθεί με κόπο, χρόνο, ψάξιμο και πολύ αγάπη και συμμετοχή από όλους και πιστεύω ότι έχουμε ένα πάρα πολύ καλό προϊόν.

Έχουμε διαλέξει να έχουμε τρία μεγέθη, τα 30ml τα 50ml και τα 100ml. Η τιμή των 30ml είναι 6.90 ευρώ, των 50ml στα 9.80 ευρώ και των 100ml είναι 14.80 ευρώ. Εντάξει σε σχέση με την ποιότητα των αρωμάτων οι τιμές νομίζω ότι είναι πάρα πολύ καλές. Ξεκινήσαμε με 120 αρώματα, αντρικά και γυναικεία, αυτή την στιγμή έχουμε φτάσει στα 140 και κάθε μέρα που περνάει προσθέτουμε ανάλογα με τις ζήτηση και τις επιθυμίες των πελατών μας. Απλά παλαιότερα δεν το σκεφτόμασταν. Αγοράζαμε ένα άρωμα με 150 ευρώ. Τώρα δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό…όλοι μας.

Εμείς προσπερνάμε όλα αυτά τα έξοδα των μεγάλων οίκων όπως την διαφήμιση, το μπουκαλάκι του την έρευνα, στην διαφήμιση συμπεριλαμβάνονται και μερικές χιλιάδες δείγματα που δίνονται δωρεάν που αυτά πρέπει να συμπεριληφθούν στην τιμή του μπουκαλιού. Εμείς όλα αυτά τα προσπερνάμε.

The post Magic De Smell appeared first on iPop - Από την Πόπη Τσαπανίδου.

Keywords
Αναζητήσεις
magic de smell, magic de scent
Τυχαία Θέματα