Iράν: Σύγκρουση επιβατηγών τρένων με νεκρούς και τραυματίες

13:37 25/11/2016 - Πηγή: iPop

Νέα τραγωδία σημειώθηκε την Παρασκευή στο Ιράν και συγκεκριμένα στον σιδηροδρομικό σταθμό Χαφτ-Καν, της πόλης Σαχρούντ, που βρίσκεται σε απόσταση 400 χιλιομέτρων ανατολικά της Τεχεράνης, όταν δύο επιβατικά τρένα συγκρούστηκαν.

Οι δύο επιβατικές αμαξοστοιχίες συγκρούστηκαν νωρίς το πρωί της Παρασκευής στην επαρχία Σεμνάν του Ιράν και είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 15 άτομα αλλά και να τραυματιστούν ακόμα δεκάδες.

Iran passenger train carriages erupt in flames in deadly crash https://t.co/muYWFbxp4F

pic.twitter.com/2s2fecQVGc

— Middle East Eye (@MiddleEastEye) November 25, 2016

Ο επικεφαλής της Ερυθράς Ημισελήνου, Αλί Άσγκαρ Αχμαντί, σύμφωνα με το ημι-επίσημο πρακτορείο ειδήσεων Mehr, φέρεται να τόνισε:

Τουλάχιστον 15 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και περισσότεροι από 20 τραυματίστηκαν στο σιδηροδρομικό δυστύχημα

Την ίδια στιγμή τα ιρανικά μέσα ενημέρωσης επισήμαναν, πως οι τραυματίες είναι 52 κι έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία της περιοχής.

Σημειώνεται, πως μέχρι τώρα πληροφορίες δεν αναφέρουν τον αριθμό των επιβατών στις δύο αμαξοστοιχίες, αλλά γίνεται λόγος για περίπου 100 διασωθέντες.

Ο εκπρόσωπος της Ερυθράς Ημισελήνου, Μούσταφα Μορτατζαβί, σημείωσε στο Fars «οι πυροσβέστες προσπαθούν να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά» και πρόσθεσε: «το δυστύχημα σημειώθηκε όταν ένα επιβατικό τρένο προσέκρουσε σε ένα άλλο το οποίο ήταν ακινητοποιημένο στο σταθμό».

The post Iράν: Σύγκρουση επιβατηγών τρένων με νεκρούς και τραυματίες appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα