Αυστηρό μήνυμα Τσίπρα: Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίζει παιχνίδια εις βάρος μας-Video

12:44 25/11/2016 - Πηγή: iPop

Το δικό του αυστηρό μήνυμα σ΄όσους όπως τόνισε «προσπαθούν να παίζουν παιχνίδια κατά εις βάρος της χώρας μας» έστειλε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, από τη Φιλλύρα Ροδόπης την Παρασκευή.

Ο Αλ. Τσίπρας τόνισε χαρακτηριστικά:

Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν και σε καμία ξένη αρχή να παίζει παιχνίδια εις βάρος των πολιτών μας. Η Κυβέρνηση θα αγωνιστεί για να μην επιστρέψουμε σε λογικές

που διχάζουν

«Είμαστε όλοι Έλληνες πολίτες με ίδια δικαιώματα, ίσοι απέναντι στο νόμο, ανεξάρτητα από τα πιστεύω μας» δήλωσε ο Πρωθυπουργός, και εστίασε στη συμπεριφορά όσων «χαίρονται να μιλούν με κηρύγματα μίσους, να χωρίζουν τους πολίτες σε μειονότητες και πλειονότητες και να μιλούν για τις διαφορές ανάμεσα σε χριστιανούς και μουσουλμάνους, σε ξένους και γηγενείς».

Επίσης, είπε «υπάρχουν πολλοί πολιτικοί που κομπάζουν ότι με βάση τις τελευταίες εξελίξεις στην Ευρώπη και στον κόσμο οι προοδευτικές ιδέες ηττώνται». Και πρόσθεσε «είμαστε εδώ για να θυμίζουμε ότι αξίες, όπως η αλληλεγγύη, ο αλληλοσεβασμός, η ειρηνική συμβίωση δεν μπορούν να ηττηθούν ποτέ».

«Οι πολίτες της Θράκης πρέπει να είναι ασφαλείς και να έχουν τις ίδιες ευκαιρίες με τους πολίτες των υπόλοιπων περιοχών» διευκρίνισε ο Πρωθυπουργός και συμπλήρωσε: «η περιοχή είναι από τις πιο φτωχές της Ευρώπης. Είναι ανάγκη να υπάρξει σκληρή δουλειά ώστε να αλλάξει αυτή η αρνητική πρωτιά. Πρέπει να επενδύσουμε στο ανθρώπινο δυναμικό, να δώσουμε κίνητρα για την παραγωγή, για την κτηνοτροφία, για να μπορέσει η ανάπτυξη που έρχεται το 2017 να εξειδικευτεί εκεί που η χώρα έχει μεγαλύτερη ανάγκη».

Κλείνοντας τις δηλώσεις του ο Αλέξης Τσίπρας υποσχέθηκε:

Όχι μόνο θα διανύουμε πιο συχνά την απόσταση που χωρίζει το τα Φιλλύρα από την Αθήνα, αλλά θα αγωνιστούμε για να μικρύνουμε την απόσταση

Διαβάστε επίσης:

Τσίπρας: Η Αλεξανδρούπολη θα γίνει ένας ισχυρός κόμβος μεταφορών,εμπορίου και ενέργειας

photo:Menelaos Myrillas / SOOC

The post Αυστηρό μήνυμα Τσίπρα: Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίζει παιχνίδια εις βάρος μας-Video appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα