Handmade κρέμα σώματος έτοιμη σε λίγα λεπτά

13:43 13/2/2017 - Πηγή: iPop

Θες το δέρμα σου να είναι συνεχώς ενυδατωμένο και απαλό; Εμείς θα σε βοηθήσουμε δείχνοντας σου, πως θα το καταφέρεις. Δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο και φυσικά λίγο μόνο από τον ελεύθερο χρόνο σου.

Εμείς θα σου δείξουμε, λοιπόν, πως μέσα σε λίγα λεπτά θα φτιάξεις τη δική σου ενυδατική κρέμα σώματος η οποία είναι βασισμένη σε απλά και τελείως φυσικά υλικά.

Τι θα χρειαστείς για να φτιάξεις την handmade κρέμα;Έλαιο λεβάνταςΈλαιο εσπεριδοειδώνΒαζελίνηΑμυγδαλέλαιοΒούτυρο καρύδαςΠως θα την φτιάξεις;Σ΄ένα μεγάλο βάζο βάλε όλα τα υλικά τα οποία θα χρειαστούν για να φτιάξεις την κρέμα σου.Στο βάζο
για να φτιάξεις την κρέμα σου θα πρέπει να αναμείξεις λίγες σταγόνες από τα έλαια, δύο κουταλιές βαζελίνη και βούτυρο καρύδας αντίστοιχα.Ανακάτεψε μ΄ένα κουτάλι το μείγμα καλά για όση ώρα χρειαστεί μέχρι να ομογενοποιηθεί.Σημείωση!

Για να μην χαλάσει η κρέμα σου και να μπορεί να διατηρηθεί για όσο καιρό εσύ επιθυμείς, φύλαξε την σ΄ένα γυάλινο βάζο το οποίο θα βάλεις στο ψυγείο.

Μόλις φτιάξεις την κρέμα και την βάλεις στο δέρμα σου τουλάχιστον 4 φορές περιμένουμε να μας πεις αν νιώθεις διαφορά στην επιδερμίδα σου.

Είμαστε σίγουροι, πως το δέρμα σου μ΄αυτή την κρέμα θα είναι πιο απαλό από ποτέ.

The post Handmade κρέμα σώματος έτοιμη σε λίγα λεπτά appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα