H καλύτερη δουλειά του κόσμου;

18:31 23/5/2014 - Πηγή: iPop

Έχουμε μιλήσει στο παρελθόν για μερικές από τις καλύτερες δουλειές στον κόσμο. Την καλύτερη δουλειά στον κόσμο στην Google, για παράδειγμα, που όπως και να το κάνουμε είναι αξιοζήλευτη. Ή τα 10 καλύτερα επαγγέλματα στον κόσμο, όπως τα αξιολόγησε η βρετανική κυβέρνηση, αν και περιλαμβάνουν κάποιες εκπλήξεις.

Μόλις βρήκαμε ένα επάγγελμα που συναγωνίζεται άνετα τις παραπάνω: νταντά πάντα. Κάνει και ρίμα. Ουσιαστικά πρέπει να προσέχεις ένα αξιαγάπητο αρκουδάκι πάντα 365 μέρες το χρόνο. Και δεν ξέρουμε τι γνώμη έχεις εσύ για τα πάντα,

αλλά αν είσαι νορμάλ λογικά τα βρίσκεις χαριτωμένα, γλυκύτατα, αγαπησιάρικα και άλλα τέτοια γλυκανάλατα… Εκτός κι αν όταν δεν κοιτάμε γίνονται φονικές αρκούδες. Που και πάλι θα ήταν φονικές αρκούδες με μαύρους κύκλους γύρω από τα μάτια, οπότε κάπως πιο γλυκούλες από τις απλές!

Οι οργανισμοί China’s Giant Panda Protection και Research Center με έδρα την Κίνα, λοιπόν, αναζητούν εργαζόμενο που θα φροντίζει τα πάντα. Α, το μισθό ξεχάσαμε! Ο ενδιαφερόμενους που θα προσληφθεί τελικά θα βγάζει 32.000 δολάρια το χρόνο και επιπλέον θα λαμβάνει δωρεάν γεύματα και μεταφορά.

Αιτήσεις γίνονται δεκτές μέχρι τις 15 Ιουλίου στο site fun.sohu.com. Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι τουλάχιστον 22 ετών και να έχουν βασικές γνώσεις για τα πάντα. Τι σημαίνει αυτό; Ότι είναι χνουδωτά και γλυκά. Μετράει;

The post H καλύτερη δουλειά του κόσμου; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα