DIY: Καρδιά από πέτρα

18:02 23/5/2014 - Πηγή: iPop

Είναι ωραίο, είναι πρωτότυπο και σίγουρα δεν το έχει κανένας γνωστός σου στο σπίτι του! Και αφού το φτιάξεις δεν θα σε ενοχλεί αν σου πει κανείς πως έχεις καρδιά από πέτρα! Γιατί όντως θα έχεις! Η κατασκευή για την καρδιά από πέτρα θα σου πάρει 10 λεπτά, θα σου κοστίσει το πολύ 4 ευρώ, θα κρατήσει τις αναμνήσεις σου από τις περσινές ή φετινές διακοπές σου μέσα στην καρδιά σου και θα εντυπωσιάσει όσους την δουν!

Τι θα χρειαστείς:ΠέτρεςΧοντρό ΣύρμαΛεπτό σύρμαΣυρματόπλεγμαΚόλα για μέταλλαΠως θα το φτιάξεις:Φτιάξε το περίγραμμα φτιάχνοντας με
το σύρμα μία καρδιά και στο τέλος της δέσε τα δύο άκρα με ένα πιο λεπτό σύρμα. Αν θέλεις για επιπλέον κράτημα βάλε λίγη κόλλα για μέταλλα!Δίπλωσε το κομμάτι του λεπτού συρματοπλέγματος γύρω από την καρδιά και με μικρά κομμάτια από λεπτό σύρμα δέστο πάνω στην συρμάτινη καρδιά.Γέμισε το πλέγμα σου με τις πέτρες, ώστε να δοθεί και η τρισδιάστατη αίσθηση στην κατασκευή, και κλείσε το συρματόπλεγμα με λεπτό σύρμα.Η κρεμαστή καρδιά από πέτρα είναι έτοιμη να στολίσει το σπίτι σου κρύβοντας μέσα της όλες τις αναμνήσεις σου!Tip!

Δεν είναι ανάγκη να την κρεμάσεις! Μπορείς να την αφήσεις απλά πάνω στο τραπέζι σου ή έξω στον κήπο ή το μπαλκόνι σου!

Photos: topdreamer.com

The post DIY: Καρδιά από πέτρα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα