Gigi Hadid: Έδωσε ολόκληρη συνέντευξη σε αυτήν την στάση! Εσύ θα μπορούσες; (video)

13:54 30/3/2017 - Πηγή: iPop

Η Gigi Hadid κάνοντας την στάση «σανίδα» έδωσε ολόκληρη συνέντευξη! Εσύ θα μπορούσες;

Συνέντευξη έδωσε η Gigi Hadid, στον προπονητή του box της, Rob Piela, και βρέθηκε σε μία στάση στην οποία η πλειοψηφία μας δεν μπορεί να μιλήσει μετά από κάποια ώρα, όχι να δώσει ολόκληρη συνέντευξη!

Πάτα play!

Παραδόξως, η Gigi, σε στάση σανίδας απαντούσε στις ερωτήσεις μ’ ένα χαμόγελο λες και αποκάλυπτε το μυστικό της ευτυχίας και καθόταν όσο πιο χαλαρά

μπορεί!

Σύμφωνα με την Gigi είναι σημαντικό να αποδέχεσαι ότι είσαι άνθρωπος και έχεις δικαίωμα να μην είσαι τέλειος/α.

Πολλές γυναίκες από όλο τον κόσμο, από πολλές και διαφορετικές καριέρες αναμένονται να είναι τέλειες από το περίγυρο τους και ξέρω ότι αυτό ακούγεται cliche αλλά καμιά μας δεν είναι. Πιστεύω είναι σημαντικό να είσαι ανοιχτός για αυτό. Η ζωή σου γίνεται πολύ πιο εύκολη όταν λες «είμαι άνθρωπος» στο τέλος της ημέρας

H συγκεκριμένη συνέντευξη έγινε στα πλαίσια μίας εκστρατείας για τους ανθρώπους που ντρέπονται για το σώμα τους, έτσι ώστε να δείξει ότι κανείς δεν είναι τέλειος και πάντα υπάρχει χώρος για αυτοβελτίωση.

Η Gigi πιστεύει ότι η γυμναστική δεν είναι μόνο για να φτιάξεις το τέλειο σώμα αλλά και για να αυξήσεις την αυτοπεποίθηση σου.

«Η εξάσκηση δεν είναι μόνο φυσική για μένα αλλά και ψυχική. Με βοηθάει να απελευθερωθώ από τον θόρυβο στο κεφάλι μου. Είναι η μόνη ώρα που ηρεμεί το κεφάλι μου» αναφέρει η ίδια.

The post Gigi Hadid: Έδωσε ολόκληρη συνέντευξη σε αυτήν την στάση! Εσύ θα μπορούσες; (video) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα