Erdoğan κατά Γερμανίας: Οι πράξεις της δεν διαφέρουν από την εποχή των Ναζί

16:28 5/3/2017 - Πηγή: iPop

Νέα επίθεση κατά της Γερμανίας εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Τουρκίας, Recep Tayyip Erdoğan, επισημαίνοντας, μεταξύ των υπολοίπων σε ομιλία του, πως «οι πράξεις της Γερμανίας δεν διαφέρουν από την περίοδο των Ναζί».

Ο Τούρκος πρόεδρος, Recep Tayyip Erdoğan, κατά τη διάρκεια ομιλίας του την Κυριακή σε συγκέντρωση για την ημέρα της γυναίκας στην Κωνσταντινούπολη έδειξε, πως δεν επιθυμεί να ηρεμήσουν τα πνεύματα μεταξύ

της χώρας του και της Γερμανίας και τόνισε αναφερόμενος στις απαγορεύσεις πολιτικών συγκεντρώσεων Τούρκων στις γερμανικές πόλεις «δεν διαφέρουν από την περίοδο των Ναζί».

«Γερμανία, δεν έχεις καμία απολύτως σχέση με δημοκρατία και πρέπει να ξέρεις ότι οι σημερινές σου πράξεις δε διαφέρουν καθόλου από εκείνες της ναζιστικής περιόδου. Όταν τους το λέμε αυτό, ενοχλούνται» τόνισε και διερωτήθηκε σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα: «Γιατί ενοχλείστε;».

Θυμίζουμε, πως οι γερμανικές Αρχές τις προηγούμενες ημέρες απέσυραν τις άδειες για δύο συγκεντρώσεις σε γερμανικές πόλεις, οι οποίες θα πραγματοποιούνταν στα πλαίσια της προώθησης του τουρκικού δημοψηφίσματος που θέλει να κερδίσει ο Πρόεδρος προκειμένου να αναλάβει υπερ-εξουσίες.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η κυβερνητική καμπάνια της Τουρκίας στη Γερμανία παίζει σημαντικό ρόλο, καθώς στη συγκεκριμένη ευρωπαϊκή χώρα ζουν 1,5 εκατομμύριο Τούρκοι οι οποίοι έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν στο δημοψήφισμα του Απριλίου.

Διαβάστε επίσης:

Σε τεντωμένο σχοινί οι σχέσεις Γερμανίας- Τουρκίας

The post Erdoğan κατά Γερμανίας: Οι πράξεις της δεν διαφέρουν από την εποχή των Ναζί appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα