Αποκαλύψεις για την τραγωδία στην εθνική οδό- Όσα είπε ο πραγματογνώμονας

14:24 5/3/2017 - Πηγή: iPop

Νέες πληροφορίες βλέπουν συνεχώς το φως της δημοσιότητας σχετικά με την τραγωδία στην Αθηνών-Λαμίας η οποία στέρησε τη ζωή σε τέσσερα άτομα μεταξύ των οποίων μια μητέρα και ο γιος της. Όπως αποκάλυψε ο πραγματογνώμονας η μοιραία Porsche διάνυσε τα 44 εφιαλτικά μέτρα του μοιραίου πάρκινγκ της Εθνικής Οδού μόλις σε 0,8 δευτερόλεπτα.

Σύμφωνα με τον πραγματογνώμονα, Παναγιώτη Μαδιά, τον οποίο μίλησε στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακή η μοιραία Porsche

συγκρούστηκε με ταχύτητα 198 χιλιόμετρα την ώρα με το αυτοκίνητο της οικογένειας Πατμανόγλου.

Ο κ. Μαδιάς μετέβη στο σημείο της τραγωδίας στο 83ο χιλιόμετρο της Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, και τόνισε:

Ούτε ο καλύτερος σκηνοθέτης του κόσμου δεν θα μπορούσε να αποτυπώσει αυτό που συνέβη. Κατά διαβολική σύμπτωση η Porsche εξετράπη την τελευταία στιγμή στην είσοδο του υπαίθριου πάρκινγκ και έπεσε με μαθηματική ακρίβεια πάνω στο οπίσθιο τμήμα του ακινητοποιημένου Honda Civic.

Από την ανάλυση των χρόνων του σχετικού video το οποίο είδε το φως της δημοσιότητας έγινε γνωστό, πως η μοιραία Porsche έτρεχε με 198 χιλιόμετρα την ώρα και όλα έγιναν τρομακτικά γρήγορα μόλις σε 0,8 δέκατα του δευτερολέπτου.

Η έκθεση του κ. Μαδιά εστιάζει στον προφυλακτήρα του οχήματος ο οποίος παραδόθηκε στην αστυνομία και αναφέρει: «Το κομμάτι αυτό αποκολλήθηκε από το ακραίο δεξιό τμήμα του οπίσθιου προφυλακτήρα της Porsche, πιθανότατα τη στιγμή την οποία έσκασε το οπίσθιο δεξιό ελαστικό του και η περίμετρος του ελαστικού καταστράφηκε, δημιουργώντας έκκεντρη βίαια πρόσκρουση στο εσωτερικό τμήμα του προφυλακτήρα, με αποτέλεσμα ο προφυλακτήρας να ξεκουμπώσει και να αποξηλωθεί το οπίσθιο ακραίο δεξιό τμήμα αυτού και σε συνδυασμό με την αντίσταση του αέρα και την αρχική ταχύτητα του οχήματος να αποκολληθεί σε απόσταση 120 μέτρων πριν από την είσοδο του υπαίθριου πάρκινγκ, στιγμή κατά την οποία ο οδηγός έχασε παντελώς τον έλεγχο».

Διαβάστε επίσης:

Συστάσεις της ΕΣΗΕΑ μετά το δυστύχημα στην Αθηνών- Λαμίας

The post Αποκαλύψεις για την τραγωδία στην εθνική οδό- Όσα είπε ο πραγματογνώμονας appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα