Chinese Basement πάνε Six d.o.g.s

18:37 28/3/2014 - Πηγή: iPop

Δεν έχετε τι να κάνετε σήμερα; Φορέστε κάτι απλό και πάτε στο Six d.o.g.s. να χαθείτε στους indie garage post punk electronick ήχους των Chinese Basement!

Ξέρω κοιτάς την οθόνη και αναρωτιέσαι ποιοί είναι οι Chinese Basement…πάμε να συστηθούμε λοιπόν! Οι Chinese Basement αποτελούνται από τον Βασίλη (κιθάρα-vocals), τον Άρη (μπασσο) τον Φοίβο (drums) και τον Ηλία (φανφάρα και λοιπά όργανα).

Ο ήχος όπως είπαμε είναι indie- garage -post –punk- electronick με αυτοσχεδιασμούς χωρίς ιδιαίτερες αναφορές στη κλασσική

ελληνική μουσική ροκ σκηνή. Δεν υπηρετούν κανένα είδος και πολλές φορές αρέσκονται στον αυτοσχεδιασμό.

Που τους βρίσκει κανείς;

Ραντεβού δύσκολα θα καταφέρετε να κλείσετε μαζί τους καθώς εμφανίζονται ατάκτος και απρογραμμάτιστα στην πλατεία Ναυαρίνου, στην Αριστοτέλους και γενικά σε οποιοδήποτε μέρος τους αρέσει εκείνη την μέρα. …δεν είναι μόνο αυτό όμως μερικές φορές προγραμματίζουν και επίσημα gigs όπως σήμερα!

Και με δίσκο;

Μετά το πρώτο τους άλμπουμ «Litmus» βρίσκονται ένα βήμα πριν την κυκλοφορία του δεύτερου άλμπουμ τους. Αυτή τη στιγμή το άλμπουμ το οποίο βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της παραγωγής του, την οποία έχει αναλάβει ο Γιώργος Πεντζίκης και το studio Magnanimous.

Στη σελίδα του six d.o.g.s αναφέρουν!

Το ακόλουθο κείμενο αποτελεί προειδοποίηση για τους κατοίκους της γης με συντεταγμένες: 37.97765805819245, 23.726656488618783.

Είμαστε οι Chinese Basement αξιωματούχοι της αυτοκρατορίας του σύμπαντος της Αφροδίτης και κατευθυνόμαστε με όλο αυξανόμενη ταχύτητα και σταθερή πορεία 90 μοίρες στον Ήλιο μέσα στο πέρασμα των τελευταίων 4 εποχών, μα περνώντας μέσα στο ηλιακό σας σύστημα δεν είχαμε υπολογίσει την τροχιά της γης και όπως φαίνεται θα πραγματοποιηθεί σύγκρουση, και πιο συγκεκριμένα με την περιοχή που σύμφωνα με τις έρευνες και τις συντεταγμένες που έχουμε στην κατοχή μας ονομάζεται Αθήνα!

Τα παραπάνω λόγια αποτελούν αυστηρή προειδοποίηση για τους κατοίκους της. Μέσα σε 10 μέρες η πολιτεία σας θα συντριφθεί, γεγονός το οποίο καθιστά αναγκαστική και απολύτως απαραίτητη την εκκένωση της εν λόγω περιοχής σε ακτίνα 505 χλμ.

The post Chinese Basement πάνε Six d.o.g.s appeared first on iPop - Από την Πόπη Τσαπανίδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα