Athens Photo Festival: Mην χάσεις το πιο κορυφαίο φεστιβάλ φωτογραφίας!

21:04 2/6/2017 - Πηγή: iPop

Mην χάσεις το πιο κορυφαίο φεστιβάλ φωτογραφίας! Τo Athens Photo Festival είναι ένα φεστιβάλ από τα πέντε παλαιότερα στον κόσμο αφιερωμένα στην τέχνη της φωτογραφίας.

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί την περίοδο Ιουνίου-Ιουλίου 2017 στο Μουσείο Μπενάκη. Συγκεκριμένα ξεκινάει 7 Ιουνίου 2017 και λήγει 30 Ιουλίου 2017.

Το Athens Photo Festival, επιδιώκει να παρουσιάζει συνεχώς τις σύγχρονες τάσεις από το χώρο της καλλιτεχνικής φωτογραφίας και του οπτικού πολιτισμού.

Το

πρόγραμμα της διοργάνωσης περιλαμβάνει εκθέσεις φωτογραφίας με τη συμμετοχή καλλιτεχνών και επιμελητών από 35 χώρες καθώς και ένα σύνολο δράσεων -υπαίθριες προβολές, εκπαιδευτικά προγράμματα, portfolio reviews, ομιλίες, μαραθώνιο φωτογραφίας, παράλληλες εκδηλώσεις ο οποίες διευρύνουν το διάλογο και την ενεργή συμμετοχή.

Επίσης το συγκεκριμένο φεστιβάλ στοχεύει να αποτελεί ευκαιρία συσπείρωσης και συνεργασίας πολιτιστικών φορέων και θεσμών από διαφορετικές χώρες, έχοντας ως σκοπό τις καλλιτεχνικές συνέργειες και ανταλλαγές.

Το Athens Photo Festival εντάσσεται στο δίκτυο του Ευρωπαϊκού Μήνα Φωτογραφίας , τη σημαντικότερη διεθνή συνεργατική πλατφόρμα φωτογραφικών φεστιβάλ.

Σε αυτήν συμμετέχουν τα φεστιβάλ της Αθήνας, του Βερολίνου, της Βιέννης, της Βουδαπέστης, της Λουμπλιάνας, του Λουξεμβούργου, της Μπρατισλάβας και του Παρισιού.

The post Athens Photo Festival: Mην χάσεις το πιο κορυφαίο φεστιβάλ φωτογραφίας! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα