Όσα δε φανταζόμουν ότι θα ζήσω όταν γίνω μαμά

17:53 2/6/2017 - Πηγή: iPop

Είναι κάποιες καταστάσεις που πραγματικά δεν μπορείς να φανταστείς ότι θα ζήσεις. Δεν στις έχει περιγράψει καμία φίλη σου που έγινε μητέρα ούτε τις έχεις δει πουθενά γύρω σου. Και σου συμβαίνουν. Στην αρχή μπορεί να σε πιάνει πανικός, μετά όμως γελάς.

Εγώ δε φανταζόμουν ποτέ ότι:

Θα κοιμάμαι όρθια, ενώ θηλάζω:

Πόσα βράδια το έκανα κι αυτό, όταν ήταν νεογέννητος ο Γιώργος. Σε οκλαδόν θέση για την ακρίβεια, χωρίς να ακουμπάω πουθενά, θήλαζα το μωρό και κοιμόμουν. Δεν έπεφτα ούτε έγερνα. Βράχος ακλόνητος η μάνα! Χαχαχα! Ο άντρας μου μας έχει βγάλει πολλές φωτογραφίες. Όχι τόσο

για να το θυμόμαστε. Κυρίως επειδή χρειαζόταν πειστήρια. Ήξερε ότι δε θα τον πίστευα αν μου το έλεγε ότι κοιμάμαι όρθια. Πλέον ο Γιώργος θηλάζει, ενώ κοιμόμαστε ξαπλωμένοι αγκαλιά.

Θα «διαβάζω» όχι τον καφέ, αλλά τα κακά του μωρού:

Καμία πάνα με κακά του Γιώργου δεν πετάχτηκε χωρίς να μελετήσω το χρώμα, την υφή και την μυρωδιά τους. Όσες γνωρίζετε από αλλεργίες και υπερπαραγωγή με καταλαβαίνετε. Για τις υπόλοιπες θα πω ότι τα παραπάνω, κυρίως όταν θηλάζεις αποκλειστικά, σε βοηθούν να καταλάβεις αν κάποια τροφή ενοχλεί το μωρό.

Θα ρίχνω πάνω στο μωρό ψίχουλα και σάλτσες:

Ναι, το έζησα κι αυτό. Την πρώτη φορά που έριξα σάλτσα στο απαλό ολοκαίνουργιο φορμάκι του μωρού μου, κόντεψα να βάλω τα κλάματα. Ένιωσα ότι απέτυχα ως μητέρα, επειδή λέρωσα το όμορφο μωρό μου! Τις επόμενες (αμέτρητες) φορές γέλασα, αδιαφόρησα… Τι να κάνεις; Με ένα νεογέννητο στην αγκαλιά όλη μέρα, κάπως πρέπει να φας να κι εσύ. Θα συμβούν κι αυτά…

Θα αποκαλώ τον σύζυγό μου με άλλο αντρικό όνομα:

Του γιου μας φυσικά. Πόσες φορές είπα τον Γιάννη- Γιώργο (ελάχιστες φορές έκανα και το αντίστροφο). Αλλά δικαιολογούμαι, καθώς όλο το 24ωρο είμαι με το αυτοκολλητάκι μου, τον Γιώργο.

#ipop_apories

Στο συγκεκριμένο post αν έχεις απορίες, μάλλον θα είναι σχετικά με τις αλλεργίες και τις πάνες του μωρού. Feel free να μου στείλεις μέχρι και φωτο. Δεν έχω κανένα πρόβλημα!

ipop_story

#Εσύ τι καταστάσεις ζεις ως μητέρα/πατέρας που δεν τις φανταζόσουν ποτέ;

The post Όσα δε φανταζόμουν ότι θα ζήσω όταν γίνω μαμά appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα