7 τρόποι που προτείνει η επιστήμη για να γίνουμε πιο έξυπνοι

19:06 29/5/2016 - Πηγή: iPop

Όχι, ότι το IQ μας δεν είναι σε κακό επίπεδο, αλλά η επιστήμη μας προτείνει 7 τρόπους που αν τους ακολουθήσουμε θα ακονίσουμε λίγο ακόμα το μυαλό μας και θα γίνουμε πιο έξυπνοι! Δεν είναι τίποτα δύσκολο, τίποτα περίπλοκο και αφού μας το λένε οι επιστήμονες, που κάτι παραπάνω γνωρίζουν, ίσως θα ήταν καλό να το δοκιμάσουμε!

Παίξε video games για να γίνεις πιο ευκίνητη διανοητικά

Μπορεί εκεί έξω να υπάρχουν πολλοί που λένε ότι τα ηλεκτρονικά παιχνίδια αποχαυνώνουν, όμως, η νευροεπιστήμονας

Dafni Bavelier υποστηρίζει ότι μπορούν να αυξήσουν την ικανότητα μας να αναλύουμε άμεσα τις καταστάσεις και να παίρνουμε γρήγορες αποφάσεις σε κρίσιμες στιγμές με βάση την αντίληψη μας γύρω από όποιο θέμα προκύψει. Το πιο σημαντικό, όμως, είναι ότι αυξάνουν την πλαστικότητα του εγκεφάλου μας με αποτέλεσμα να μας ανοίγονται νέοι ορίζοντες.
Κάνε διαλογισμό για να πάρεις τις σωστές αποφάσεις

Δεν είναι ανάγκη πριν πάρουμε μια σοβαρή απόφαση να ερχόμαστε σε κατάσταση ζεν, απλά ο διαλογισμός μπορείς να μας βοηθήσει να βάζουμε τις σκέψεις μας σε μια σωστή και λογική σειρά τις στιγμές που όλα πρέπει να πέσουν στο τραπέζι και να μετρηθούν με απόλυτη ηρεμία. Κάνοντας διαλογισμό σύντομα θα αποκτήσουμε την ικανότητα να βάλουμε τις σκέψεις μας σε μια σωστή σειρά.

Διάβασε περισσότερα στο marymary.gr …

The post 7 τρόποι που προτείνει η επιστήμη για να γίνουμε πιο έξυπνοι appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα