Θύμα απαγωγής ο επιθετικός του Ολυμπιακού, Άλαν Πουλίδο

18:00 29/5/2016 - Πηγή: iPop

Θύμα απαγωγής Θύμα απαγωγής ο επιθετικός του Ολυμπιακού, Άλαν Πουλίδο σύμφωνα με τα μεξικανικά Μέσα.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ΜΜΕ του Μεξικού οι αρχές της χώρας προσπαθούν να στοιχειοθετήσουν την υπόθεση και να διασταυρώσουν τις πληροφορίες καθώς όπως όλα δείχνουν ο επιθετικός του Ολυμπιακού, Άλαν Πουλίδο, φέρεται να έχει πέσει θύμα

απαγωγής από 6 μασκοφόρους άνδρες.

Ο Πουλίδο μετά το τέλος των υποχρεώσεων του με τον Ολυμπιακό ταξίδεψε στην πατρίδα του για να περάσει χρόνο με την οικογένεια του και την σύντροφό του. Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ το κέντρο έκτακτης ανάγκης της αστυνομάις δέχθηκε στις 2 τα ξημερώματα (ώρα Μεξικό) της Κυριακής ένα τηλεφώνημα το οποίο φέρεται να αφορούσε τον Μεξικανό στράικερ. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο ποδοσφαιριστής φέρεται να έχει απαχθεί από αγνώστους στην πολιτεία Ταμαουλίπας.

Αξίζει να σημειωθεί πως τοπικός τηλεοπτικός σταθμός αποκάλυψε πως ο αδερφός του Άλαν Πουλίδο, Αρμάντο, επιβεβαίωσε την είδηση της απαγωγής του.

Η ανακοίνωση του Καμμένου

Με ανακοίνωση του ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος εξέφρασε την λύπη του για το περιστατικόκαι έδωσε τις ευχές του να γυρίσει το συντομότερο δυνατόν ο ποδοσφαιριστής στον Πειραιά.

«Η σκέψη μου και όλων των φιλάθλων του Ολυμπιακού είναι με την οικογένεια του παίκτη. Είμαστε στο πλευρό τους και προσευχόμαστε για τη θετική έκβαση του συμβάντος το συντομότερο δυνατόν και τη γρήγορη επιστροφή του Άλαν Πουλίδο στον Πειραιά», αναφέρει ο Δημήτρης Καμμένος στη σχετική ανακοίνωση συμπληρώνοντας πως «είναι δεδομένο πως τόσο οι αρχές όσο και ο Ολυμπιακός δε θα μείνουν με τα χέρια σταυρωμένα και θα προβούν σε εξονυχιστικές έρευνες για την εντόπισή του και τη διαλεύκανση της υπόθεσης με εξακριβωμένα στοιχεία.»

Η ανακοίνωση του βουλευτή:

The post Θύμα απαγωγής ο επιθετικός του Ολυμπιακού, Άλαν Πουλίδο appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα