5 facts για την παραγωγικότητα των υπαλλήλων

13:14 20/11/2014 - Πηγή: iPop

Οι περισσότερες μικρές επιχειρήσεις αρχίζουν ως ατομικές επιχειρήσεις. Οι ιδιοκτήτες κοιτάζουν να καλύψουν κάθε θέση, αλλά καθώς αυξάνεται η ζήτηση, αυξάνεται και η δουλειά με αποτέλεσμα να έρθουν νέες προσλήψεις.

Πάντα είναι καλό να έχεις ένα έξτρα ζευγάρι χέρια για βοήθεια, αλλά οι επιχειρηματίες καλά θα κάνουν να είναι προετοιμασμένοι για τις προκλήσεις που θα προκύψουν μέσω της συνεργασίας με κάποιο άλλο άτομο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως το να έχεις δουλέψει σαν υπάλληλος κάποιου είναι εντελώς διαφορετικό από να είσαι το αφεντικό και να πρέπει να θέσεις τα όρια στους υπαλλήλους σου.

Μάθε

5 στοιχεία που κάθε «σωστό» μελλοντικό αφεντικό θα πρέπει να γνωρίζει για την παραγωγικότητα των υπαλλήλων.

Οι εγκρίσεις για ένα δημιουργικό project μπορεί να φτάσουν και τις 40 φορές ώστε να γίνει πλήρως αποδεκτό από κάθε μέλος της ομάδας.Οι άνθρωποι υποτιμούν τον χρόνο που θα χρειαστεί μια εργασία για να ολοκληρωθεί κατά 20-50%. Εάν κάποιος σου πει ότι μπορεί να το κάνει σε μια ώρα, υπολόγισε μιάμιση με δυο ώρες.Μετά από 1 μήνα εργασίας, ένας νέος υπάλληλος θα φτάσει στο 25% της ενδεχόμενης μελλοντικής παραγωγικότητας του. Μην εκπλαγείς αν δεν δείξει το 100% της δυναμικής του αμέσωςΓια τον μέσο εργαζόμενο, το 25% της εργάσιμης ημέρας δαπανάται σε καθήκοντα που σχετίζονται με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Έχοντας αυτό κατά νου, προσπάθησε να ελαχιστοποιήσεις τον όγκο των e-mail που στέλνεις.Το 14% κάθε εργατικής εβδομάδας σπαταλιέται λόγω κακής επικοινωνίας. Δημιούργησε συστήματα με τα οποία ο καθένας στην ομάδα μπορεί να επικοινωνήσει αποτελεσματικά και όρισε τις απαιτήσεις σου γύρω από τους χρόνους παράδοσης.

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Επιστροφή στην κατηγορία

The post 5 facts για την παραγωγικότητα των υπαλλήλων appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα