5 απλές ασκήσεις που θα σε κρατήσουν σε φόρμα στην εγκυμοσύνη

11:31 11/8/2014 - Πηγή: iPop

Κάποτε η άσκηση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης θεωρούνταν ταμπού. Πλέον είναι αποδεδειγμένα απαράιτητη η ασκηση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης . Βοηθά στην αποφυγή της κατάθληψης κατά τη διάρκεια αλλά και μετά την εγκυμοσύνη καθώς και στην φυσική κατάσταση και της μαμάς αλλά και του μωρού. Ιδού λοιπόν πέντε απλές ασκήσεις για να σε κρατήσουν σε φόρμα στην εγκυμοσύνη:

Γιόγκα

Η γιόγκα είναι ένας ιδανικός τρόπος για να μείνεις σε φόρμα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Τονώνει τους μύες σας και βελτιώνει την ισορροπία

και την κυκλοφορία του αίματος.

Κολύμβηση

Ένας από τους ασφαλέστερους και πιο απλούς τρόπους για να ασκείσαι κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Το κολύμπι βοηθά στην ανακούφιση από τους συνηθισμένους πόνους στην πλάτη και στη μέση καθώς και στο πρήξιμο.

Βαράκια

Ελαφριά βαράκια είναι ότι πρέπει για τις εξασκήσεις των δικεφάλων για να μπορούν μετά από το εννιάμηνο να σηκώνουν το μωρό χωρίς να κουράζονται.

Φουσκωτή μπάλα πιλάτες

Χρησιμοποίησε την ως βοήθημα για χαλάρωση, άνεση και ανακούφιση κατά τη διάρκεια της άσκησης, και για την ενίσχυση του κορμού σου.

jogging

Χαλαρό τρέξιμο ή τζόκινγκ είναι οι εύκολοι τρόποι για να έχεις μια σωστή κυκλοφορία αίματος καθώς και για να δώσεις στον εαυτό σου την ψυχική και σωματική τόνωση που χρειάζεται, όταν αισθάνεσαι κουρασμένη.

Photos: brit.co

The post 5 απλές ασκήσεις που θα σε κρατήσουν σε φόρμα στην εγκυμοσύνη appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα