4 ιδέες για να αξιοποιήσεις απλά κούτσουρα

18:01 10/11/2014 - Πηγή: iPop

Τα καλύτερα DIY είναι αυτά για τα οποία δεν χρειάζεται να ξοδέψεις ούτε ένα ευρώ. Που σε εμπνέουν να επαναχρησιμοποιήσεις ένα αντικείμενο που ήδη έχεις στο σπίτι σου ή που βρήκες στο δρόμο ή τα σκουπίδια. Έτσι, όχι μόνο νιώθεις πραγματικά δημιουργικός, αλλά έχεις καταφέρει από το μηδέν να φτιάξεις να κάτι. Και αυτό σε κάνει διπλά περήφανο.

Ένα τέτοιο παράδειγμα DIY είναι αυτά τα ξύλα, τα οποία μπορείς να βρεις παντού και κατά καιρούς σου έχουμε δείξει κι άλλες κατασκευές για να αξιοποιήσεις.

Οι επιλογές είναι ανεξάντλητες! Όρεξη να έχει κανείς να δοκιμάζει. Επίσης, επειδή είναι στο φυσικό χρώμα του ξύλου ταιριάζουν τα πάντα και θα δείχνουν τέλεια τόσο στο εσωτερικό του σπιτιού σου όσο σε εξωτερικούς χώρους.

Στις παρακάτω φωτογραφίες μπορείς να δεις 4 DIY ιδέες με κούτσουρα:Στηρίγματα για ράφιΚρεμάστρες για το εσωτερικό του σπιτιού (για γάντι κουζίνας, ρούχα, τα κοσμήματά σου)Στήριγμα για ρολό κουζίναςΚρεμάστρες για εξωτερικούς χώρους (για εργαλεία)

Πώς θα τα φτιάξειςΠάρε τα κούτσουρα και τα σπασμένα κλαδιά που θα βρεις και σπάσε τα κλαδάκια. Ενδεχομένως να χρειαστεί να τα λειάνεις με ένα γυαλόχαρτο.Κόψε τα στο μέγεθος που επιθυμείς ώστε να εφάπτονται στον τοίχο.Κάρφωσέ τα με τρυπάνι στο σημείο που επιθυμείς και κρέμασε τα αντικείμενα της προτίμησής σου.Photos: followpics.co

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Επιστροφή στην κατηγορία

The post 4 ιδέες για να αξιοποιήσεις απλά κούτσουρα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα