8 πράγματα για τα οποία οι γυναίκες μιλάνε με τις φίλες τους

17:01 10/11/2014 - Πηγή: iPop

Άντρα που διαβάζεις αυτό το άρθρο, θες να μπεις στον κόσμο των γυναικών; Αν θες επιτέλους να μάθεις για ποια πράγματα οι γυναίκες μιλάνε με τις φίλες τους, αξίζει να διαβάσεις αυτά τα 8 θέματα συζήτησης. Γιατί 8; Ε, δεν θα στα αποκαλύψουμε και όλα!

Ο σύντροφός μας: Τον άντρα μας, την περιστασιακή σχέση ή την έλλειψη αυτής. Αυτό όλοι οι άντρες το υποθέτουν.Κρίνουμε τους άλλους: Στη δουλειά, το σπίτι, τον κόσμο, την τηλεόραση, τους περαστικούς. Αλλά μας τη σπάει όταν μας λένε
κουτσομπόλες.Κακές στιλιστικές επιλογές: Ναι, αυτά που σας λέμε εδώ έχουν προκύψει από τέτοιες συζητήσεις. Και ακόμα κι αν κάνουμε κι εμείς τα ίδια λάθη, δεν θα σταματήσουμε να τα συζητάμε.Πρώην: Μπορεί να μην είναι το βασικό θέμα συζήτησης, αλλά μια αναφορά θα υπάρξει. Όσο πιο κωμικοτραγική η εμπειρία τόσο καλύτερα. Τα άπλυτα όλων βγαίνουν στη φορά!Ψώνια: Τι θέλουμε να ψωνίσουμε, τι θα ψωνίζαμε αν είχαμε λεφτά, τι χαζεύουμε online. Το shopping είναι στη φύση της γυναίκας, είτε μιλάμε για ρούχα είτε για gadgets.Social media: Παλιές συμμαθήτριες με προσβλητικές για τα μάτια φωτογραφίες, κουφά status updates, relationship status που δεν πέρασαν απαρατήρητα. Και έχουμε το κινητό στο χέρι για οπτικοποίηση της ιστορίας.Σκυλιά/παιδιά: Είτε εκτονώνεις το μητρικό σου ένστικτο στο σκύλο σου είτε έχεις παιδί, είναι σίγουρο ότι συζητάς γι” αυτό με τις φίλες σου. Περίεργα περιστατικά και ιστορίες «είναι το πιο έξυπνο/τόσο γλυκό» μονοπωλούν στις γυναικείες συζητήσεις.Sex: Συγκρίνουμε επιδόσεις, δίνουμε η μία στην άλλη ιδέες και εκφράζουμε παράπονα για τους ερωτικούς συντρόφους μας. Ναι, τίποτα δεν μένει κρυφό.

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Επιστροφή στην κατηγορία

The post 8 πράγματα για τα οποία οι γυναίκες μιλάνε με τις φίλες τους appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα