3 τρόποι για να ασκείσαι λιγότερο και να χάνεις περισσότερο!

14:31 24/10/2014 - Πηγή: iPop

Και ποιος δε θα ήθελε να μπορεί να ασκείται όσο το δυνατόν λιγότερο (έως καθόλου, αλλά αυτό είναι ακατόρθωτο) και να χάνει όλο και περισσότερο; Η επιθυμία σου, διαταγή μας! Πλέον, θα μπορείς να ασκείσαι περισσότερο και να χάνεις λιγότερο, καθώς σε αυτό το post θα μάθεις 3 τρόπους που θα σε βοηθήσουν να τα καταφέρεις!

Βάλτε ταχύτητα:
Αν θέλεις να ασκείσαι λιγότερο και να χάνεις περισσότερο, πρόσθεσε λίγη περισσότερη ταχύτητα στις συνεδρίες σας. Τρέξε σταθερά για μια συγκεκριμένη απόσταση και για ένα παρατεταμένο χρονικό διάστημα. Έτσι ο οργανισμός, θα συνηθίσει να τρέχει αυτή τη συγκεκριμένη
απόσταση. Το σώμα σου θα δαπανήσει περισσότερη ενέργεια και θα κάψει περισσότερες θερμίδες. Ομοίως, η προπόνηση υψηλής έντασης μπορεί να σε βοηθήσει να χάσεις βάρος, διότι μετά την άσκηση οι μύες σου θα πρέπει να αναπληρώσουν τις αποθήκες γλυκογόνου και αυτή η διαδικασία καίει και θερμίδες.Φάτε ένα μήλο:
Κι όμως! Το φαγητό μπορεί να μας βοηθήσει! Όχι όμως οποιοδήποτε! (Άσε ΤΏΡΑ κάτω τον μουσακά της μαμάς – Σε βλέπω!) H φλούδα των μήλων περιέχει ουρσολικό οξύ. Σε ποντίκια, στα οποία δόθηκε μια δίαιτα υψηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά και περιλάμβανε ουρσολικό οξύ, δεν διαπιστώθηκε κανένα ίχνος παχυσαρκίας, σε σχέση με τα ποντίκια στα οποία δεν δόθηκε η ένωση. Οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το ουρσολικό οξύ μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της παχυσαρκίας και επομένως να κάψεις περισσότερες θερμίδες.Κάντε βάρη:
Δεν πρέπει πότε να παραλείπουμε τη προπόνηση με βάρη! Η καλύτερη λύση με τα καλύτερα αποτελέσματα είναι η άρση βαρών, καθώς δε σε βοηθά μόνο να κάψεις θερμίδες, αλλά αν γίνει σωστά, θα αυξήσει και τη μυϊκή σου μάζα. Αυτό είναι σημαντικό, διότι όσους περισσότερους μυς έχεις, τόσο περισσότερες θερμίδες θα καίς όταν κάνεις μια δραστηριότητα, σε σύγκριση με κάποιον που κάνει την ίδια δραστηριότητα, αλλά έχει λιγότερη μυϊκή μάζα.Κι αν όλο αυτό σου φάνηκε κουραστικό, μόνο και μόνο που το διάβασες, δες εδώ πώς θα ασκηθείς χωρίς να το καταλάβεις!

The post 3 τρόποι για να ασκείσαι λιγότερο και να χάνεις περισσότερο! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα