3 πράγματα που δεν θα ανεχτείς στη σχέση

23:56 17/9/2014 - Πηγή: iPop

Όλα έχουν και τα όρια τους. Υπάρχουν πράγματα που δεν θα ανεχτείς στη σχέση σου με τον σύντροφο σου. Βέβαια, αυτό είναι ανάλογο και με τον χαρακτήρα του ατόμου, αλλά, κατά κύριο λόγο, δεν πρέπει να αφήσεις να συμβούν. Αν συμβούν, τότε πολύ απλά η σχέση φτάνει στο τέλος της.

Δεν μιλάμε για προσωπικά κόμπλεξ ή υπερβολικές αναποδιές, που όλοι έχουμε σαν χαρακτήρες. Εννοούμε καταστάσεις και πράξεις, οι οποίες είναι αδικαιολόγητες και πολλές φορές ασυγχώρητες στη σχέση σου. Οφείλεις να είσαι τέλεια απέναντι του, αλλά και εκείνος έχει κάποιες υποχρεώσεις και όρια, τουλάχιστον όσο είναι μαζί

σου.

Αν σε απατήσει

Αν σε απάτησε μια φορά, δεν χρειάζεσαι και δεύτερη για να το συνειδητοποιήσεις πως σε έβαλε σε δεύτερη μοίρα. Διάλεξε άλλη πάνω από εσένα, έστω και για μία βραδιά. Ελάχιστες είναι οι περιπτώσεις, που κάποιος μετάνιωσε, αλλά σ” όλες θα ακούσεις πως λυπάται. Αν λυπόταν δεν θα το έκανε. Πρέπει να είσαι με κάποιον, που σέβεται τα θέλω, τις ανάγκες και πάνω απ’όλα το πρόσωπο σου.

Νεύρα

Κατανοητό να είναι ένας άνθρωπος λιγάκι οξύθυμος. Όταν, όμως, όλη την ώρα είναι μέσα στα νεύρα και ηρεμεί μόνο για δύο λεπτά, τότε η σχέση σας έχει τεράστιο πρόβλημα. Πάνω απ’όλα θα έχεις πρόβλημα εσύ. Ο νευριασμένος άντρας δεν θα καταλάβει ποτέ τι του λες και πως αισθάνεσαι.

Ψυχολογική ή σεξουαλική κακοποίηση

Ποτέ και για κανένα λόγο δεν θα αφήσεις άνθρωπο να σε πονέσει ούτε ψυχολογικά αλλά ούτε και σωματικά. Όταν σου κάνει ψυχολογικό πόλεμο και σου επιτίθεται όλη την ώρα, τότε καλύτερα να αποχωρίσεις. Αν ασκήσει και σωματική βία, τότε πρέπει να διαφύγεις σ” άλλα μέτρα.

The post 3 πράγματα που δεν θα ανεχτείς στη σχέση appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα