Πώς θα καταλάβεις αν είσαι τελειομανής

20:00 17/9/2014 - Πηγή: iPop

Μπορεί μερικές φορές να ζηλεύεις τους ανθρώπους που λατρεύουν το τέλειο και θέλουν όλα να τα κάνουν με τόσο λεπτομέρεια που σε εκπλήσσει. Μη νομίζεις, όμως, πως ένας τελειομανής είναι και ευτυχισμένος. Είναι μια αχνώδης κατάσταση η οποία μπορεί να οδηγήσει μέχρι και σε ψύχωση η οποία θα σε καταδιώκει και θα σε πάει ακόμα και για επίσκεψη στο ψυχιατρείο.

Τι παθαίνει ο τελειομανής;Δεν είναι ικανοποιημένος με τίποτα. Μπορεί να έχει προσπαθήσει πολύ για να καταφέρει αυτό που θέλει αλλά ακόμα και αν το κάνει δεν το αναγνωρίζει στον εαυτό του.Χρονοτριβεί. Σπαταλά πολύ χρόνο για να βρει τον ιδανικό
τρόπο να κάνει κάτι το καθετί. Εξετάζει τα πράγματα σε βάθος (ακόμα και τα πιο απλά) χάνοντας σημαντικό χρόνο από τη ζωή του.Δεν μπορεί να επιβιώσει με άλλους. Συνήθως, είναι ένα μοναχικό άτομο το οποίο δεν θέλει γύρω του πολλά άτομα διότι δεν τους θεωρεί άξιους να του κάνουν παρέα.Κρίνει τον εαυτό του πολύ αυστηρά και πολλές φορές αυτοτιμωρείται. Εξαναγκάζει το κορμί του αλλά και το μυαλό του να λειτουργεί σε καταστάσεις πίεσης συνεχώς και όταν δεν καταφέρει όσα θέλει αποφασίζει να τιμωρηθεί δουλεύοντας ακόμα περισσότερα.Βλέπει μόνο αυτός πράγματα. Μπορεί να δει ένα μικρό ψεγάδι κάπου για παράδειγμα μία γρατσουνιά στο αυτοκίνητο που κανείς άλλος δεν παρατηρεί. Γι΄αυτόν, όμως, μπορεί να αντιμετωπιστεί λες και είναι το χειρότερο που θα μπορούσε να συμβεί.

The post Πώς θα καταλάβεις αν είσαι τελειομανής appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα