10 Πρωτότυποι τρόποι να στολίσεις το Χριστουγεννιάτικο δέντρο σου (Photos)

14:25 6/12/2016 - Πηγή: iPop

Ενώ ο Δεκέμβριος έχει μπει δυναμικά και πλέον βρισκόμαστε λίγες μόνο εβδομάδες πριν τα Χριστούγεννα και ενώ κάποιοι ήδη έχουν στολίσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους, κάποιοι άλλοι, ακόμα δεν έχουν αποφασίσει πως θέλουν να το στολίσουν φέτος. Εμείς σας παρουσιάζουμε μερικές πρωτότυπες και διαφορετικές ιδέες για να στολίσετε με μοναδικό τρόπο το δέντρο σας για την φετινή χρονιά.

Έχεις βαρεθεί τα κλασικά στολίδια για το δέντρο σου και θέλεις φέτος να δείχνει διαφορετικό από

άλλες χρονιές αλλά και από τα δέντρα των φίλων σου; Μπορείς να το πετύχεις παίρνοντας μερικές ιδέες από δω.

Αν θες να έχεις ένα δέντρο που δεν θα μοιάζει με κανένα άλλο, αυτός είναι ένας ιδιαίτερος τρόπος για να το κάνεις. Αγόρασε ένα λευκό δέντρο, βάλε στην κορυφή του ένα κεφάλι χιονάνθρωπου, φόρεσε του ένα κασκόλ, και επέλεξε λίγες μαύρες μπάλες που θα αποτελούν τα κουμπιά του. Και είσαι έτοιμος!

Το δέντρο- Χιονάνθρωπος

Αν είστε από αυτούς που λατρεύετε στα πάρτι να φουσκώνετε μπαλόνια και να γεμίζετε το σπίτι σας με αυτά, τότε η παρακάτω ιδέα θα σας ενθουσιάσει, καθώς μπορείτε να μεταφέρετε και στο δέντρο σας αυτήν την τρέλα. Απλά επιλέξτε μερικά χρωματιστά μπαλόνια φουσκώστε τα τόσο όσο χρειάζεται για να μοιάζουν με χριστουγεννιάτικες μπάλες και αντικαταστήστε τις με αυτά.

Το δέντρο με τα χρωματιστά μπαλόνια

Αν θέλετε το δέντρο σας να είναι πολύχρωμο μπορείτε να το πετύχετε αυτό χρησιμοποιώντας τις μπάλες με αρμονικό τρόπο, ώστε κανένας να μην ζαλιστεί από την πολυχρωμία.

Το πολύχρωμο χριστουγεννιάτικο δέντρο

Αγαπάς τους συγγενείς σου και θέλεις να στολίσεις το δέντρο σου με τα πρόσωπά τους; Απλά πάρε κορνίζες με τις φωτογραφίες τους και στόλισε με αυτές το χριστουγεννιάτικο δέντρο σου. Το ίδιο μπορείς να κάνεις και με φωτογραφίες φίλων.

Το δέντρο της οικογένειάς σου

Είσαι λάτρεις των γλυκών και δεν μπορείς να τα αποχωριστείς ειδικά τις γιορτινές μέρες; Μετέφερε αυτήν σου την αγάπη και στο χριστουγεννιάτικο δέντρο σου. Διάλεξε τα αγαπημένα σου γλυκίσματα και φόρεσέ τα στο δέντρο που θα επιλέξεις.

Το πιο γλυκό χριστουγεννιάτικο δέντρο

Αγαπάς το χιόνι και θες να το μεταφέρεις μέσα στο σπίτι σου; Διάλεξε μερικές χιονοστιβάδες για στολίδια και γέμισε το δέντρο σου με αυτές. Σίγουρα θα έχεις πρωτοτυπήσει.

Το δέντρο του χιονιά

Σου αρέσει να γράφεις όπου και αν βρίσκεσαι και θες το ίδιο να κάνεις και με το δέντρο σου; Φτιάξε μερικές αγαπημένες σου φράσεις, με νόημα, φράσεις από ποιήματα ή τραγούδια, ευχές ή άλλες ιδέες δικές σου και φόρεσέ τες στο φετινό δέντρο σου.

Το δέντρο των φράσεων

Αν φέτος θέλεις να δώσεις μεγάλη χαρά στο παιδί σου, δώσε τους την ευκαιρία να γίνει δημιουργικό. Βάλτο να σου ζωγραφίσει διάφορες ιδέες για τα Χριστούγεννα και στόλισε το δέντρο σου με τις ξεχωριστές παιδικές αυτές κατασκευές.

Το δέντρο με τις παιδικές κατασκευές

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ωραίο από ένα δέντρο με ξύλα. Αν βαρέθηκες το πράσινο και το λευκό που χαρακτηρίζει όλα τα δέντρα, μπορείς εσύ να σχηματίσεις ένα από ξύλα και να τοποθετήσεις επάνω του αντικείμενα μέσα από το σπίτι.

Το δέντρο από ξύλα

Αν είσαι λάτρης του βιβλίου και θες φέτος το δέντρο σου να κατακλύζεται από τα αγαπημένα σου βιβλία δεν έχεις παρά να επιλέξεις τα καλύτερα και να σχηματίσεις ένα δέντρο από βιβλία.

Το δέντρο από βιβλία

Photos: Pinderest.com, arbol de navidad, playbuzz, hative, countryliving.com, roomed, nine and sixteen, Stockphoto.com/DNY59Διαβάστε επίσης:

Πόσες κρεμάστρες θα χρειαστείς για να φτιάξεις ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο;

The post 10 Πρωτότυποι τρόποι να στολίσεις το Χριστουγεννιάτικο δέντρο σου (Photos) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα