Πολιτικό μήνυμα πίσω από την επιλογή του Gucci φορέματος της Μισέλ Ομπάμα (Photos)

14:22 6/12/2016 - Πηγή: iPop

Με ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό Gucci φόρεμα, εμφανίστηκε η Μισέλ Ομπάμα με τη συνοδεία του συζύγου της Μπάρακ Ομπάμα στα 39α βραβεία Κένεντι, μία εκδήλωση που θεωρείται «πολιτιστικό γεγονός της χρονιάς».

Η Μισέλ Ομπάμα επέλεξε μια ιδιαίτερη δημιουργία του ιταλικού οίκου Gucci. Μία μακριά μαύρη τουαλέτα με τα σμαραγδί τυπώματα φύλλων και βαθύ ντεκολτέ ειδικά σχεδιασμένη για εκείνην από τον επικεφαλής σχεδιαστή του οίκου Alessandro Michele.

Όπως
αναφέρεται στους New York Times:

Να σημειωθεί πως αυτή είναι η πρώτη φορά στα οκτώ χρόνια που για αυτή την εκδήλωση η Μισέλ Ομπάμα επέλεξε δημιουργία μη Αμερικανού σχεδιαστή. Κίνηση που δεν περνά απαρατήρητη. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για μια εκδήλωση που παρακολουθούν σχεδόν 10 εκατ. ζευγάρια μάτια και μάλιστα τη στιγμή που γνωρίζει ότι κάθε της εμφάνιση παρακολουθείται και σχολιάζεται με διαρκώς μεγαλύτερη ένταση. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για τη συγκεκριμένη εκδήλωση στην οποία έκανε και την τελευταία της επίσημη εμφάνιση ως Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ

Αμερικανικά Μέσα προσπαθούν να ερμηνεύσουν τον λόγο για τον οποίο η Μισέλ Ομπάμα επέλεξε να φορέσει φέτος ένα φόρεμα ιταλικού οίκου. Όπως γράφουν: «Το φόρεμα χρησιμοποιήθηκε ως ένα στρατηγικό εργαλείο διπλωματίας. Είναι πιθανό να έκανε τη συγκεκριμένη επιλογή στο Gucci φόρεμα, θέλοντας να τονίσει τη σημασία της ιταλικής μόδας σε μια ευαίσθητη συγκυρία για την Ιταλία».

Κατά πάσα πιθανότητα αυτό ισχύει, καθώς φαίνεται η ίδια να θέλει να στηρίξει με αυτήν της την επιλογή την Ιταλία, για όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες εκεί, με το ιταλικό δημοψήφισμα και την παραίτηση του Ματέο Ρέντσι.

Από όταν η Μισέλ Ομπάμα χαρακτηρίστηκε με τον τίτλο της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ είναι αρκετές οι εμφανίσεις της που έχουμε δει και έχουν προκαλέσει τις εντυπώσεις, καθώς η ίδια με το ιδιαίτερο στυλ της έχει σφραγίσει τη μόδα.

Παλαιότερες εμφανίσεις της:

Θυμίζουμε μερικές από τις εμφανίσεις της που ξεχώρισαν.

Σε ένα εξαιρετικό βίντεο που έχει δημιουργηθεί από τη Marie Claire, είναι συγκεντρωμένες οι καλύτερες εμφανίσεις της Μισέλ Ομπάμα ως η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.

Διαβάστε επίσης:

Πρώτες κυρίες: Οι γυναίκες πίσω από τους ισχυρούς άνδρες του κόσμου και η εξέλιξη τους

Photo: Manuel Balce Ceneta, REUTERS/Yuri Gripas, EPA/JIM LO SCALZO, EPA/OLIVIER DOULIERY/POOL

The post Πολιτικό μήνυμα πίσω από την επιλογή του Gucci φορέματος της Μισέλ Ομπάμα (Photos) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα