Ζάκυνθος-Θ. Γαλιατσάτος: «Να επισπεύσουν οι εργολάβοι την ολοκλήρωση των έργων»

13:53 24/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

To μήνυμα στους εργολάβους να επισπεύσουν τις διαδικασίες για την ολοκλήρωση σημαντικών υπό εξέλιξη έργων στη Ζάκυνθο θέλησε να περάσει με σημερινή επίσκεψη του στο νησί-όπως δήλωσε στην τοπική ΕΡΤ-ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος.

Πρόκειται για τα έργα οδικής ασφάλειας και το δρόμο Ξύγκια-Αλυκές. επίσης, το κλειστό δημοτικό θέατρο και την αντικατάσταση του κεντρικού αγωγού υδροδότησης, τα οποία βρίσκονται σε διαφορετική φάση εξέλιξης το καθένα από αυτά, με επιμέρους προβλήματα,

δυσκολίες και καθυστερήσεις, σε ότι αφορά τους εργολάβους και θέματα τεχνικής σημασίας, επίσης, τις γραφειοκρατικές και υπηρεσιακές διαδικασίες, τις μελέτες, τις χρηματοδοτήσεις από το ΕΣΠΑ, κατά κύριο λόγο, τις ευθύνες αιρετών, υπουργείων και εν γένει της επίσημης πολιτείας. «Σε κάθε περίπτωση, αυτό που κάνουμε είναι από κοντά να παρακολουθούμε την υλοποίηση των συγκεκριμένων έργων και να παρεμβαίνουμε για να λύνουμε τα θέματα που προκύπτουν, ώστε να ολοκληρωθούν όσο γίνεται μέσα στα προβλεπόμενα χρονοδιαγράμματα ή και να ξεκολλήσουν όταν κάποια από αυτά κάπου έχουν κολλήσει, με στόχο να παραδοθούν στην τοπική κοινωνία, η οποία είναι ο τελικός αποδέκτης», επισήμανε ο κ.Γαλιατσάτος.

Keywords
Τυχαία Θέματα