Σέρρες: «Πρεμιέρα» για την « Serexpo 2016»

13:52 24/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Στις 7.30 το απόγευμα ανοίγει και επισήμως σήμερα τις πύλες της η 2η Διεθνής Έκθεση Επιχειρηματικότητας με την επωνυμία « Serexpo 2016».

Στον προαύλιο χώρο του Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών 130 επιχειρήσεις θα εκθέσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, από τις οποίες οι 60 συμμετέχουν για πρώτη φορά στη διοργάνωση, που ξεκίνησε πέρυσι για πρώτη φορά και σημείωσε ξεχωριστή επιτυχία. Στην έκθεση αναμένεται να συμμετέχουν αρκετά επιμελητήρια της χώρας, μεταξύ αυτών των Αθηνών, της Θεσσαλονίκης,

των Ιωαννίνων και του Κιλκίς, ενώ με δικό του «σταντ» θα συμμετέχει το Επιμελητήριο Χαλκιδικής. Στην τελετή των εγκαινίων αναμένεται να παραστούν ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Μάρκος Μπόλαρης, η αναπληρώτρια υπουργός Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, τραπεζικά στελέχη αλλά και εκπρόσωποι επιχειρήσεων.

Στο παράλληλο πρόγραμμα της διοργάνωσης περιλαμβάνονται σημαντικές ενημερωτικές ημερίδες για την προώθηση του τοπικού επιχειρείν, εξατομικευμένη συμβουλευτική και οργανωμένες συναντήσεις επιχειρήσεων με στελέχη του Enterprise Greece των Υπουργείων και Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού. Σημαντικό και ιδιαίτερα πλούσιο αναμένεται και το ψυχαγωγικό κομμάτι της διοργάνωσης, καθώς καθημερινά στις 8.30 μ.

Keywords
Τυχαία Θέματα