Ζάκυνθος: Σοκ στην τοπική κοινωνια από την υπόθεση πορνογραφίας ανηλίκων

14:22 16/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Στον ανακριτή θα οδηγηθεί αύριο ο 59χρονος Ζακυνθινός επιχειρηματίας που συνελήφθη προχθές από άνδρες του αστυνομικού Λαγανά, κατηγορούμενος για πορνογραφία ανηλίκων, αποπλάνηση και κατάχρηση σε ασέλγεια, τον τελευταίο, περίπου, χρόνο.

Να σημειωθεί ότι προηγήθηκε σχετική καταγγελία της ανήλικης, της οποίας, φωτογραφικό υλικό, βρέθηκε σε κινητό τηλεφώνου του 59χρονου. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, πρόκειται για 13χρονη Βουλγάρα υπήκοο, την οποία είχε βαφτίσει ο 59χρονος και μάλιστα, με την οικογένεια της, διέμενε στο ισόγειο της οικίας του κατηγορούμενου, (μάλλον με ενοίκιο), ενώ, την καταγγελία την έκανε μαζί με τον πατέρα της.
Πρόκειται για υπόθεση που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία, δεδομένου ότι ο εν λόγω επιχειρηματίας, που λειτουργούσε μπαρ στην τουριστική περιοχή του Λαγανά, ήταν ιδιαίτερα γνωστός και όπως λένε οι περισσότεροι, δεν είχε δώσει δικαιώματα.
Αξιοσημείωτο ότι μαζί με τον 59χρονο, συνελήφθη και ο 24χρονος γιος του, που διέμενε στην οικία του πατέρα του, κατηγορούμενος, ωστόσο, για άλλη υπόθεση και συγκεκριμένα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράνομη οπλοκατοχή.
Από την αστυνομική έρευνα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, φιξάκια με υπολείμματα κοκαΐνης, συσκευασία με κοκαΐνη συνολικού μεικτού βάρους 1,5 γραμμαρίων, χάρτινη συσκευασία με σπόρους κάνναβης, πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος και αεροβόλο πιστόλι. Οι συλληφθέντες, μετά τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, από το Αστυνομικό Τμήμα Λαγανά, οδηγήθηκαν στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.
Τέλος, σύμφωνα με έγκυρη ενημέρωση της ΕΡΤ Ζακύνθου, ο 24χρονος αφέθηκε ελεύθερος μετά την ποινή φυλάκισης με τριετή αναστολή που τού επιβλήθηκε μαζί με το προβλεπόμενο πρόστιμο, εφόσον η κατηγορία που βαραίνει αφορά μόνο στην κατοχή ναρκωτικών ουσιών, ενώ αναμένονται εξελίξεις μετά την απολογία στον ανακριτή του 50χρονου πατέρα του, για διαφορετική και σίγουρα πολύ πιο σοβαρή υπόθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα