Ζάκυνθος: Οικονομική υποστήριξη στην Ε.Μανώλη από την τοπική ΕΕΤΕΜ

21:40 3/8/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Αυξάνονται συνεχώς οι κρίκοι στην αλυσίδα προσφοράς οικονομικής βοήθειας προς την 30χρονη, Ελένη Μανώλη, η οποία πάσχει από σπάνια ασθένεια (νευρονιμάτωση) για την αντιμετώπιση της οποίας έχει απαιτηθεί η μετάβαση της σε κλινική της Γερμανίας. Με σημερινή ανακοίνωση της και η Επαγγελματική – Επιστημονική Ένωση Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Μηχανικών Ζακύνθου ανταποκρίθηκε στην έκκληση για βοήθεια που είχε απευθύνει η συμπολίτισσά μας, με την προσφορά

συμβολικού χρηματικού ποσού. Όπως, μάλιστα, από την τοπική ΕΕΤΕΜ «η υγεία είναι δημόσιο αγαθό και αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε πολίτη η πρόσβαση στο δημόσιο σύστημα υγείας όταν τη χρειάζεται και πρέπει να γίνεται χωρίς περικοπές, δίχως να θίγεται η αξιοπρέπειά του και χωρίς αυτό να αποτελεί ελεημοσύνη.»

Να σημειωθεί ότι, η κινητοποίηση της τοπικής κοινωνίας προκειμένου να συνδράμει την 30χρονη έγινε μετά από ανάρτησή της στο facebook στο οποίο, μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι: “Έχω μια σπάνια ασθένεια που ονομάζεται Νευρινωμάτωση (όγκοι πάνω στα νεύρα). Ο ένας από αυτούς πιέζει μια από τις κεντρικές αρτηρίες και είναι επικίνδυνο χειρουργείο για την ζωή μου. Χρειάζομαι άμεσα την οικονομική στήριξη όλων σας για να μπορέσω να χειρουργηθώ στο Ανόβερο της Γερμανίας έτσι ώστε να μπορέσω να γυρίσω υγιής κοντά στο 7χρονο κοριτσάκι μου. Κάθε μικρή προσφορά και θετική σκέψη θα μου δώσει δύναμη στον αγώνα μου για ελπίδα και ζωή. Σας ευχαριστώ από καρδιάς.”

Οι λογαριασμοί που έχουν ανοιχτεί είναι:
IBAN: GR9601103450000034500375752
SWIFT: ETHNGRAA ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΜΑΝΩΛΗ ΕΛΕΝΗ ΒΑΡΒΑΡΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα