Ζάκυνθος: Διερεύνηση από την ΠΙΝ για μεταφορά του λιμανιού της Ζακύνθου στο Υπερταμείο

16:08 24/5/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Επικοινωνία με τις υπηρεσίες των αρμόδιων υπουργείων θα έχει το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα ο περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Θεόδωρος Γαλιατσάτος, μετά την είδηση για απόφαση της ολομέλειας του ΣτΕ ότι, ήταν συνταγματική η μεταφορά στο ΤΑΙΠΕΔ μικρών λιμένων και μαρίνων σε διάφορες περιοχές της χώρας, η οποία έγινε με απόφαση της Διυπουργικής Επιτροπής Αναδιαρθρώσεων και Αποκρατικοποιήσεων, το 2012. Να σημειωθεί ότι, η απόφαση ελήφθη μετά την προσφυγή που είχαν κάνει στο ΣτΕ για το συγκεκριμένο θέμα,

μεταξύ άλλων φορέων της χώρας, ο δήμος και κάτοικοι της Ζακύνθου, καθώς περιλαμβανόταν το λιμάνι του νησιού. Όπως δήλωσε σήμερα στην τοπική ΕΡΤ ο κ. Γαλιατσάτος, απαιτείται χρόνος για τη συγκεκριμενοποίηση του καταλόγου με τις υποδομές, οι οποίες τελικά μεταφέρονται στο νέο Υπερταμείο, οπότε και να υπάρχει απόλυτη σιγουριά ότι περιλαμβάνεται σε αυτές το λιμάνι της Ζακύνθου.

The post Ζάκυνθος: Διερεύνηση από την ΠΙΝ για μεταφορά του λιμανιού της Ζακύνθου στο Υπερταμείο appeared first on ert.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα