Ζάκυνθος: Απάντηση δήμου σε «κριτές» και «ειδικούς» για το θέμα του ΚΔΑΥ

14:56 6/10/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούν διάφορες φήμες στο νησί, τις οποίες διαδίδουν με άρθρα τους και δημόσιες τοποθετήσεις τους άνθρωποι, που εμφανίζονται ως «κριτές» και ως «ειδικοί» επί παντός επιστητού, επισημαίνει ο δήμος Ζακύνθου.

Ειδικότερα και σε ότι αφορά την παραχώρηση του ΚΔΑΥ (Κέντρο Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών) σε ιδιώτη, ο δήμος μεταξύ άλλων αναφέρει πως έγινε διαγωνισμός το καλοκαίρι για την παραχώρηση λειτουργίας

του ΚΔΑΥ και δεν υπήρξε καμία απευθείας ανάθεση στο θέμα αυτό.
«Είμαστε απόλυτα νόμιμοι, δεδομένου, πως, εμφανίστηκαν κάποιοι ιδιώτες που ζητούσαν χρήματα για να κάνουν τη διαχείριση ανά τόνο, όμως επιλέξαμε αυτόν που δεν ήθελε ούτε ένα ευρώ για να αναλάβει τη λειτουργία του ΚΔΑΥ», υποστηρίζει ο δήμος.
Επίσης, τονίζει, ότι, δεν υπάρχει καμία οικονομική συναλλαγή μεταξύ ιδιώτη και ΦΟΔΣΑ, καθώς και ότι ο δήμος δεν δαπάνησε ούτε ένα ευρώ για την παραχώρηση του ΚΔΑΥ, αντίθετα και προς απογοήτευση των «ειδικών», προστάτεψε πλήρως τα συμφέροντά του, λειτουργώντας με απόλυτη διαφάνεια.
Όπως προσθέτει ο δήμος, βεβαίως, μαζεύει τα ανακυκλώσιμα υλικά, τα οποία δίνει στον ιδιώτη, αφού δεν γίνεται κάτι διαφορετικό πουθενά στην Ελλάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα