Ζάκυνθος: Ανέβηκε στην Α1 ΕΣΚΑΗ η ΑΓΕΖ

21:17 15/5/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Η ανδρική ομάδα της Αθλητικής Γυμναστικής Ένωσης Ζακύνθου (ΑΓΕΖ)-η ομάδα μπάσκετ του νησιού-επικράτησε στον 3ο ημιτελικό της Α2 ΕΣΚΑΗ της Νίκη Προαστίου με 71 – 62 κερδίζοντας θέση στην Α1 ΕΣΚΑΗ της επόμενης περιόδου. Ο διαιτητής Τσακαλόγιαννης διέκοψε τον αγώνα δύο φορές ελέω υβριστικών συνθημάτων της κερκίδας προς το πρόσωπό του! Πάντως δεν δημιουργήθηκε το παραμικρό επεισόδιο, ούτε πετάχθηκε κάποιο αντικείμενο στο παρκέ! Για αυτό και πολλοί χαρακτήρισαν απαράδεκτη τη στάση του διαιτητή, διότι εάν ήταν έτσι

δεν θα έπρεπε να ολοκληρωνόταν κανένας αγώνας στην Ελλάδα.

Πρωταγωνίστησε ο διαιτητής
O B. Tσακαλόγιαννης ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής της συνάντησης ΑΓΕΖ – Νίκη Προαστίου. Φίλοι της ΑΓΕΖ του τα… έψαλλαν σε αρκετές στιγμές του αγώνα για τις αποφάσεις του, ωστόσο σε καμία των περιπτώσεων δεν ξέφυγε η κατάσταση σε σημείο να κινδυνέψει η σωματική ακεραιότητα των διαιτητών. Ο Τσκαλόγιαννης διέκοψε τον αγώνα δύο φορές. Την πρώτη στα 7.22 πριν το τέλος, ενώ το παιχνίδι ήταν στην κόψη του… ξυραφιού (54-52), ζητώντας να παρευρεθούν άνθρωποι της αστυνομίας στο γήπεδο για να το συνεχίσει!

Τελικά στο κλειστό της Παναγούλας μετά από 15 περίπου λεπτά έφτασαν δύο Αστυνομικοί οι οποίοι μπήκαν στο κλειστό και έμειναν εκεί για τον φόβο… των ιουδαίων και του… διαιτητή! Ο Τσακαλόγιαννης το διέκοψε και στα 2.48 πριν το τέλος, ενώ το σκορ ήταν στο 58 – 55. Ανεπίσημες πληροφορίες αναφέρουν πως ζήτησε εκκένωση του γηπέδου για να συνεχίσει τον αγώνα, ωστόσο φαίνεται πως μεταπίσθηκε και βγήκε από τα αποδυτήρια για να συνεχιστεί η ομαλή διεξαγωγή του παιχνιδιού.

Παιχνίδι… θρίλερ!
Στο αγωνιστικό «κομμάτι» η ΑΓΕΖ ήταν καλύτερη από την αντίπαλη ομάδα, έδωσε όμως δικαιώματα για να αμφισβητηθεί αυτό, ειδικά στο 3ο δεκάλεπτο όπου οι παίκτες του Κ. Χουντή έκαναν ένα εντυπωσιακό σερί «ροκανίζοντας» τη διψήφια διαφορά που είχε δημιουργήσει η ΑΓΕΖ νωρίτερα.

Από την ΑΓΕΖ ο Θεοδωρίτσης ήταν εκπληκτικός, τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Ο Μπονίκος σταθερα πολύ καλός παραγωγικά, θετικοί οι Σταμίρης, Εφέπουλος. Με πρόβλημα τραυματισμού από 3ο δεκάλεπτο αγωνιζόταν ο Δ. Μάργαρης.

• Πολύ όμορφες στιγμές στο τέλος με τις δύο ομάδες να χειροκροτούν η μία την άλλη για την φετινή προσπάθεια.
• Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής Ν. Θεοδόσης τοποθετήθηκε στα τοπικά ΜΜΕ τονίζοντας πως η μεγαλύτερη επιτυχία για τον σύλλογο είναι ότι εξασφαλίσθηκε η άνοδος με νεαρά παιδιά που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής.
• Ο Δημήτρης Τσερεντζούλιας για το basket zoom περιέγραψε τον αγώνα σε live streaming.

Τα δεκάλεπτα όπως έληξαν: 21 – 16, 32 – 26, 52 – 47 , 71 – 62

ΑΓΕ Ζακύνθου: (Ν. Θεοδόσης): Θεοδωριτσης 14 (1), Εφεπουλος 10, Δ. Μάργαρης, Τζινοπουλος 3, Βαρβαριγος 1, Ν. Μάργαρης 6 (1), Μπονικος 27 (2), Μουσετης 2, Σταμιρης 8.

Νίκη Προαστίου: (Κ. Χουντής): Πετρόπουλος 10, Γκουτης 2, Θεοδωροπουλος 5, Λιονας 3 (1), Κιουφης 14 (3), Γιαννακόπουλος 14 (3), Διονυσοπουλος 2, Παττιχης 2, Γεωργοπουλος 8.

Keywords
Τυχαία Θέματα