Ξεκινά το «IndieCrete»

10:04 19/8/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Ένα χορταστικό τριήμερο προβολών ταινιών μικρού μήκους από όλο τον κόσμο επιφυλάσσει για τους κινηματογραφόφιλους το πρώτο διεθνές φεστιβάλ “IndieCrete”, που ξεκινά σήμερα και θα διαρκέσει ως την Κυριακή 21 Αυγούστου. Συνολικά 35 ταινίες μικρού μήκους θα προβληθούν και θα διαγωνιστούν στις κατηγορίες Δράμα, Κωμωδία, Κοινωνικά Δικαιώματα, Επιστημονική Φαντασία και Γυναίκες Σκηνοθέτιδες, ενώ θα πραγματοποιηθούν και σεμινάρια από διακεκριμένους κινηματογραφιστές. Οι προβολές θα γίνονται καθημερινά στις 9 το βράδυ

στο θερινό κινηματογράφο «Παράδεισος», στις Άνω Αρχάνες και η είσοδος θα είναι ελεύθερη. Χθες, σε συνέντευξη τύπου στη Περιφέρεια Κρήτης παρουσία του εντεταλμένου Περιφερειακού συμβούλου Πολιτισμού Κώστα Φασουλάκη, και της Δημοτικής συμβούλου Χαράς Γενειατάκη, οι συντελεστές – εκπρόσωποι του φεστιβάλ και συγκεκριμένα η καλλιτεχνική διευθύντρια Κωνσταντίνα Πάλλη, ο υπεύθυνος εκδηλώσεων του φεστιβάλ Μάνος Βάρδας, ο τεχνικός διευθυντής Νικολάι Ντορόζκιν και η υπεύθυνη τύπου Φανή Καλαθάκη, παρουσίασαν το «IndieCrete».
Τη διοργάνωση στηρίζουν η Περιφέρεια, ο Δήμος Αρχανών Αστερουσίων και ο Πολιτιστικός – Μορφωτικός Σύλλογος Βαθύπετρου, ενώ χορηγός επικοινωνίας είναι η ΕΡΤ.

Keywords
Τυχαία Θέματα