Εικόνα ύφεσης σε 30 πύρινα μέτωπα – ‘Ερευνες για τον απανθρακωμένο στο Μαντούδι

07:20 19/8/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Σε εξέλιξη η πυρκαγιά που ξέσπασε τα ξημερώματα σε αποθήκη ξυλείας στη λεωφόρο Βάρης – Κορωπίου, κοντά στη διασταύρωση προς τον οικισμό Γαλήνη. Τα εύφλεκτα υλικά κάνουν εξαιρετικά δύσκολο το έργο των πυροσβεστών και η έντονη μυρωδιά καμένου θορύβησε κατοίκους της νοτιοανατολικής Αττικής. Σύμφωνα πάντως με την πυροσβεστική δεν υπάρχει κίνδυνος επέκτασης της φωτιάς εκτός του χώρου της αποθήκης.

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική μετά τη μία τα ξημερώματα της Παρασκευής από φωτιά στη Μεταξάδα Μεσσηνίας. Η πυρκαγιά που καίει πουρνάρι και βρίσκεται σε δύσβατο σημείο και δεν απειλεί κατοικημένη

περιοχή.Στο σημείο βρίσκονται 40 πυροσβέστες με 16 οχήματα, ενώ συνδράμουν επτά αεροσκάφη.

Υπό μερικό έλεγχο η αγροτοδασική πυρκαγιά που εκδηλώθηκε νωρίτερα, στην Αρκίτσα Φθιώτιδας.

Απανθρακωμένο πτώμα βρέθηκε από πυροσβέστες κατά τη διάρκεια κατάσβεσης δασικής πυρκαγιάς στη θέση Κυμάσι στο Μαντούδι της Εύβοιας. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 20:30 της Πέμπτης σε δύσβατη περιοχή, μακριά από κατοικημένες περιοχές.

Οι πυροσβέστες που εντόπισαν το απανθρακωμένο πτώμα ειδοποίησαν την αστυνομία από την οποία γίνονται έρευνες για την υπόθεση.

Κατά το τελευταίο 24ωρο, το Πυροσβεστικό Σώμα κλήθηκε να αντιμετωπίσει 30 αγροτοδασικές πυρκαγιές. Υπό έλεγχο οι πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν σε αγροτικές εκτάσεις στο Μουρίκι Θήβας, Μοσχοχώρι Κιλελέρ, Οιχαλία Τρικάλων, Μεσίνα Καλαμάτας και στην Κομοτηνή.

Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε νωρίτερα σε δασική έκταση, στην περιοχή Λάτιστα του Δήμου Πρεσπών, στη Φλώρινα.

Εικόνα ύφεσης δίνει η Πυροσβεστική για τα πύρινα μέτωπα στη Γουμένισσα Κιλκίς, καθώς και σε δασικές εκτάσεις στην περιοχή Βρύση, στο Διδυμότειχο και στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας.

Υπό έλεγχο τέθηκε και η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε ακάλυπτο χώρο, όπισθεν του σχολικού συγκροτήματος της Γκράβας, στο Γαλάτσι Αττικής.

ΠΗΓΗ:ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ
ΦΩΤΟ:ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
Σχετική είδηση:Βρέθηκε απανθρακωμένος στη φωτιά στο Μαντούδι

Keywords
Τυχαία Θέματα