Ξάνθη:Αισιοδοξία για την ανέγερση ενός νέου Μουσικού Σχολείου και 35 χρόνια Δημοκρίτεια στο Δήμο Αβδήρων

12:19 15/7/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Αισιόδοξος πως σε 1 με 2 χρόνια θα λυθεί το θέμα με την ανέγερση ενός νέου Μουσικού Σχολείου σε οικόπεδο που υπάρχει εκεί στη Διομήδεια του Δήμου Αβδήρων.

Αυτό τόνισε στην ΕΡΑ Κομοτηνής, ο Δήμαρχος των Αβδήρων Γιώργος Τσητιρίδης, καθώς το αίτημα για να την ανέγερση του σχολείου ολοένα και ενδυναμώνεται από τη συμμετοχή γνωστών καλλιτεχνών που το στηρίζουν με επιστολές τους, μια και το επιθυμούν και είναι ανάγκη για να

ικανοποιηθεί το αίτημα για μουσική παιδεία των 180 μαθητών!

Για το θέμα των ιαματικών Λουτρών της Ποταμιάς, υπογράμμισε πως σε 6 μήνες περίπου το ΤΑΙΠΕΔ θα παραχωρήσει το χώρο των εκατό και πλέον στρεμμάτων στο Δήμο για κάποια χρόνια, προκειμένου να προχωρήσει την ανακαίνιση των εγκαταστάσεων.
Τέλος στάθηκε στις εκδηλώσεις πολιτισμού του Δήμου Αβδήρων, τα «Δημοκρίτεια»,που φέτος συμπληρώνουν 35 χρόνια, οι οποίες θα διαρκέσουν από 20 Ιουλίου έως τις 6 Αυγούστου.
Ξεχωρίζουν όπως πάντα η συναυλία της μουσικής των Βαλκανίων στον τεκέ του Σέλινου, στις 31 Ιουλίου, όπου θα προηγηθεί ξενάγηση και η συναυλία στο Αρχοντικό Παμουκτσόγλου στις 3 Αυγούστου στα Άβδηρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα