Χανιά: Ο γιος αποκάλυψε ότι ο πατέρας του έπνιγε σκυλιά στο Γεράνι

10:53 15/7/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Μετά από αλλεπάλληλες καταγγελίες – παρά την προκλητική αδιαφορία ενός αστυνομικού του Α.Τ. Νέας Κυδωνίας (Γαλατά) Χανίων – χάρη στο θάρρος μιας γυναίκας και την παρέμβαση του Φιλοζωικού Συλλόγου Χανίων «Η προστασία των ζώων ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ» σχηματίζεται ξανά δικογραφία εις βάρος του 73χρονου άνδρα που για πολλές δεκαετίες έδερνε, βασάνιζε, σκότωνε, έπνιγε και εξαφάνιζε σκυλιά στο Γεράνι Χανίων του Δήμου Πλατανιά, ενώ τα δύο σκυλιά, που είχε μέχρι πρόσφατα στην κατοχή του, με εντολή εισαγγελέα κατασχέθηκαν στις 8 Ιουλίου.

Την εγκληματική δράση

αυτού του διαταραγμένου και διεστραμμένου ανθρώπου, που με βία αντιμετώπιζε και τα μέλη της οικογένειας του, τα οποία και ξυλοκοπούσε, κατήγγειλε σε εκείνους τους λίγους, που νοιάστηκαν να μάθουν τι συμβαίνει, και ο 30χρονος γιός του ο οποίος παραδέχτηκε ότι όταν ο ίδιος ήταν παιδί σε πολύ νεαρή ηλικία ο πατέρας του τον έπαιρνε μαζί του για να του δείξει και να του μάθει πως να πνίγει σκυλιά, τα οποία στη συνέχεια κρεμούσε στα δέντρα ενός περιφραγμένου κτήματος που βρίσκεται απέναντι από το σπίτι τους.


Ο γιος έδειξε στους γείτονες που ο πατέρας του βασάνιζε και απαγχόνιζε σκυλιά…

Ενδεικτικό της βίαιης συμπεριφοράς του δράστη και την κατάστασης που επικρατεί σε αυτό το σπίτι είναι το γεγονός ότι έδερνε και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του, τους δύο γιούς και τη γυναίκα του (που δεν ζει πια). Μάλιστα στις 30 Ιουλίου του 2015 το ένα από τα δύο παιδιά του (αυτό που αποκάλυψε την εγκληματική δράστη του) για να σταματήσει τον πατέρα του να τον δέρνει, τον είχε πυροβολήσει με το αεροβόλο, σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της Αστυνομίας τότε και τον είχε στείλει στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων με ελαφρά τραύματα. Στην γειτονιά, όπως είναι επόμενο, όλοι γνώριζαν το ποιόν του και άκουγαν τα ουρλιαχτά των σκυλιών, αν και δεν φαίνονταν από τη ψηλή περίφραξη, τι τους έκανε ο δράστης. Πολλοί αν και δεν είχαν αποδείξεις τον κατονόμαζαν ως εκείνον που είχε δηλητηριάσει με φόλες και τα δικά τους ζώα. Εντούτοις επώνυμη καταγγελία έκανε μόνο μια γυναίκα, η οποία μίλησε στο www.zoosos.

Keywords
Τυχαία Θέματα