Βόλος: Ο ευεργέτης Χαρ. Τσιμάς “ξαναχτυπά”

15:57 15/9/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Την επέκταση της μονάδας Χημειοθεραπείας του Νοσοκομείου Βόλου με τρίτη αίθουσα χρηματοδοτεί ο Βολιώτης ευεργέτης Χαράλαμπος Τσιμάς. Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος είχε χρηματοδοτήσει και την ανακατασκευή των δύο αιθουσών της μονάδας που στεγάζεται στην παλιά πτέρυγα του Νοσοκομείου Βόλου. Δίδεται πλέον η δυνατότητα σε περισσότερους ασθενείς να μπορούν να κάνουν τις θεραπείες τους καθημερινά.

Ο Βολιώτης ευεργέτης, που έχει προσφέρει πολλά στον ευαίσθητο τομέα της Υγείας στη Μαγνησία, σκοπεύει να χρηματοδοτήσει και την ανακατασκευή ενός κτιρίου πίσω από το Νοσοκομείο για να χρησιμοποιηθεί ως

ξενώνας των συγγενών των ασθενών που έρχονται από τα νησιά ή την ορεινή Μαγνησία. Το ιδιοκτησιακό του κτιρίου είναι ακόμη μπερδεμένο και καθυστερεί η αξιοποίησή του, κάτι που τον ανησυχεί, καθώς όπως λεει η ηλικία του δεν του επιτρέπει να περιμένει επ’ αόριστον δεσμεύοντας χρήματα που θα μπορούσαν να δοθούν για να ικανοποιηθούν άλλες ανάγκες. Άλλωστε όπως ανέφερε μιλώντας σε μεσημβρινή τηλεοπτική εκπομπή της TRT, ήδη περιμένει εδώ και επτά χρόνια να ξεκαθαρίσει το ιδιοκτησιακό καθεστώς του οικοπέδου όπου βρίσκονταν το Στέκι Παιδιού στην οδό Κασσαβέτη, μεταξύ του δήμου Βόλου και του Νοσοκομείου, για να κτιστεί ένα νέο Στέκι, με δικά του χρήματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα