Ζάκυνθος: Προβολή σε συνδρομητικό κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας

15:36 15/9/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Σε συνδρομητικό κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας θα προβληθεί προς τα τέλη Ιανουαρίου ή το αργότερο, αρχές Φεβρουαρίου του 2017, η Ζάκυνθος, αφού, ήδη ετοιμάζεται σχετικό ντοκιμαντέρ ιστορικού ενδιαφέροντος, στο οποίο θα προβληθούν εικόνες από ιστορικά μέρη του νησιού.

Για τον σκοπό αυτό, ο Δήμος Ζακύνθου, όπως επισημάινει, φιλοξένησε έξι άτομα της εταιρείας παραγωγής «Start Productions», τα οποία επί δύο ημέρες επισκέφθηκαν διάφορα σημεία, όπως είναι το Βυζαντινό Μουσείο, το Μουσείο Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθίων, την πλατεία Αγίου Μάρκου, την εκκλησία του Αγίου Διονυσίου,

το Μουσείο Ξενόπουλου, την εκκλησία της Φανερωμένης, το Λόφο του Στράνη και τον Πύργο Δομενεγίνη. Μάλιστα, ο Δήμαρχος Παύλος Κολοκοτσάς, υποδέχθηκε στο γραφείο του την κ. Ηρώ Μπαρλαμά από την εταιρεία παραγωγής, στην οποία μίλησε για τις φυσικές ομορφιές της Ζακύνθου, για τον πολιτισμό, καθώς και για τα αγροτικά προϊόντα του νησιού. «Η προσπάθεια του Δήμου Ζακύνθου για την προβολή του νησιού, τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό, είναι συνεχής και αδιάλειπτη, με προφανή στόχο να αυξήσουμε την επισκεψιμότητα, βελτιώνοντας ταυτόχρονα το τοπικό τουριστικό προϊόν», όπως προσθέτει ο κ.Κολοκοτσάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα