Βόλος: Γιορτή τέχνης και δημιουργίας στο Δίαυλο

12:25 9/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Με τη λήξη των μαθημάτων του Τμήματος Δημιουργικής Απασχόλησης Νέων και Ενηλίκων της Διεύθυνσης Πολιτισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου, θα πραγματοποιηθούν διάφορες εκδηλώσεις οι οποίες θα σηματοδοτήσουν και το τέλος μιας ιδιαίτερα δημιουργικής χρονιάς.

Συγκεκριμένα, στις 16 Ιουνίου, ημέρα Πέμπτη και ώρα 18:30 θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της έκθεσης των εικαστικών μαθημάτων με έργα των μαθητών κάθε επιπέδου (αρχαρίων ή προχωρημένων αντίστοιχα), σε διάφορες αίθουσες του Διαύλου.

Σημειώνουμε ότι κατά

την εκπαιδευτική χρονιά 2015-16 λειτούργησαν τα εξής τμήματα: Εργαστήρια Ζωγραφικής και Κεραμικής στο Κάραγατς, Φωτογραφίας, COMIC, Ψηφιδωτού και Χειροτεχνικών κατασκευών, εκ των οποίων τα τρία τελευταία ως νέες δράσεις του Τμήματος Δημιουργικής Απασχόλησης.

Ειδικότερα, στο μάθημα Φωτογραφίας λειτούργησαν δύο τμήματα -πρωτοετών και δευτεροετών αντίστοιχα- με υπεύθυνο επιμορφωτή τον κ. Λέοντα Μουρτζούκο.

Με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία λειτούργησε και το εργαστήρι Κεραμικής (δύο τμήματα) με υπεύθυνη επιμορφώτρια την κ. Βάγια Μπεκιώτη, επίσης το εργαστήρι Ζωγραφικής με υπεύθυνη επιμορφώτρια την κ. Φωτεινή Καφίδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα