Βόλος: Εντατικοί ρυθμοί για την υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Νοτίου Πηλίου

12:29 16/7/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Στο «φουλ» εργάζονται την τρέχουσα περίοδο οι υπηρεσίες Καθαριότητας του Δήμου Νοτίου Πηλίου προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι μεγάλες ανάγκες που προκύπτουν από την αύξηση του τουριστικού ρεύματος στην περιοχή.

«Σχεδιάσαμε έγκαιρα τον προγραμματισμό μας, εκτιμώντας την αυξημένη ζήτηση υπηρεσιών καθαριότητας που προκύπτει τη θερινή περίοδο στο Δήμο μας και είμαστε σε φάση υλοποίησης» αναφέρει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Ευαγ. Νασιόπουλος, προσθέτοντας πως ο Δήμος, αξιοποιώντας τη δυνατότητα απασχόλησης συμβασιούχων

ορισμένου χρόνου, προχώρησε στην πρόσληψη 19 ατόμων και συγκεκριμένα 15 εργατών καθαριότητας και 4 οδηγών απορριμματοφόρων.

Όπως τόνισε, τα συνεργεία καθαριότητας, λειτουργούν με εντατικούς ρυθμούς, καλύπτοντας τις ανάγκες αποκομιδής, με τακτικότερα δρομολόγια και συχνότερες αποκομιδές στις τουριστικές περιοχές του Δήμου, από την Γατζέα μέχρι το Τρίκερι και όλο το ανατολικό Πήλιο μέχρι τα όρια με το Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου.

Παράλληλα, δήλωσε πως διασφαλίστηκε το τακτικό πλύσιμο των κάδων απορριμμάτων ενώ καθημερινή είναι η προσπάθεια των συνεργείων για αποκομιδές μη οικιακών απορριμμάτων όπως υπολείμματα κλαδέματος, βαριά αντικείμενα, παλιές συσκευές κ.α.

«Ζητούμε από τους δημότες μας, να απευθύνονται στις υπηρεσίες μας, στο τηλ. 2423086204 ώστε να ενημερώνουν για την απόρριψη βαρέων αντικειμένων και γενικά απορριμμάτων που δεν χωρούν σε κάδους ή δεν επιτρέπεται η απόρριψή τους σε κάδους. Μέσα από τη συνεργασία, θα έχουμε πολύ καλύτερα αποτελέσματα ώστε τα συγκεκριμένα απορρίμματα να απομακρύνονται αμεσότερα» επισήμανε ο κ.

Keywords
Τυχαία Θέματα