Βελτιώσεις σε 450 σημεία του οδικού δικτύου στην Κρήτη

23:17 1/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Παραδόθηκε σήμερα στον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη από διευθυντικά στελέχη της ‘’ ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ Α.Ε. ‘’ η μελέτη των βραχυπρόθεσμων επεμβάσεων βελτίωσης της οδικής ασφάλειας του επαρχιακού δικτύου των 4 Περιφερειακών Ενοτήτων Ηρακλείου, Χανίων, Ρεθύμνου, Λασιθίου.

Στη μελέτη, προτείνονται μεταξύ άλλων να γίνουν βραχυπρόθεσμες επεμβάσεις στα επικίνδυνα σημεία του επαρχιακού οδικού δικτύου της Κρήτης σε συνολικό μήκος 90 χιλιόμετρων ενώ ελέγχθηκαν

1000 χιλιόμετρα του επαρχιακού οδικού δικτύου. Τα 450 σημεία αφορούν και τους 4 Νομούς της Κρήτης και το συνολικό κόστος κατασκευής του έργου ανέρχεται στα 30 εκατ. ευρώ.

«Αυτό που γίνεται σήμερα είναι η παρουσίαση της μελέτης της ‘’ ΕΓΝΑΤΙΑΣ ‘’ που αφορά 450 σημεία στο επαρχιακό δίκτυο της Κρήτης. Είναι ένα έργο προϋπολογισμού 30 εκατομμυρίων και μετά την έγκριση του περιβαλλοντικών που πολύ σύντομα θα γίνει το έργο αυτό θα ενταχθεί στο Περιφερειακό μας πρόγραμμα ούτως ώστε να δημοπρατηθεί το επόμενο χρονικό διάστημα και η φιλοδοξία μας είναι μέσα στο χρόνο να έχει αναδειχθεί και ο ανάδοχος του έργου» δήλωσε ο κ. Αρναουτάκης.

Στο επαρχιακό δίκτυο είπε «πρέπει να προσθέσουμε σ αυτά τα 30 εκατ.

Keywords
Τυχαία Θέματα