Χανιά – Τ. Βάμβουκας: “Όταν δεν ισχύει το γνωστό… «τα παράπονά σας στον Δήμαρχο»

22:40 1/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Με μια αυστηρή ανακοίνωση επανέρχεται στο θέμα της κατάστασης που επικρατεί στην παραλία της Νέας Χώρας από τις ομπρέλες και τα τραπεζοκαθίσματα, ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, μετά και την επικριτική –τόσο για τη Δημοτική Αρχή, όσο και για την Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου, ανακοίνωση φορέων, συλλογικοτήτων και δημοτικών παρατάξεων.

Ο κ. Βάμβουκας, απαντά στην κριτική που ασκείται, με την ρήση: “Όταν δεν ισχύει το γνωστό… «τα παράπονά σας στον Δήμαρχο» και επισημαίνει ότι «Η συνυπογραφή από την πλευρά δημοτικών παρατάξεων κειμένου

των φορέων της Νέας Χώρας εγείρει ένα σοβαρό θέμα, καθώς κατά τεκμήριο είναι σε θέση να γνωρίζουν τη νομοθεσία. Είναι επομένως σε θέση να γνωρίζουν ότι, η νομοθεσία παρέχει στην Κτηματική Υπηρεσία τη διαχείριση της παραλίας της Νέας Χώρα και όχι στο Δήμο, λόγω του καθεστώτος της ομορίας». Επίσης, ο κ. Βάμβουκας τονίζει οι συνυπογράφουσες την ανακοίνωση δημοτικές παρατάξεις «αποκρύπτουν το γεγονός ότι όλες συμφώνησαν με την πρότασή του για κατάθεση υπομνήματος προς την Κτηματική Υπηρεσία για τον περιορισμό του παραχωρούμενου χώρου επί της παραλίας, κάτι το οποίο πραγματοποιήθηκε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Κάποιοι θεωρούν ότι έχουν βρει την παραλία της Νέας Χώρας και τα προβλήματα, που δημιουργεί η υφιστάμενη νομοθεσία ως πεδίο αντιπαραθέσεων και μικροπολιτικής εις βάρος της Δημοτικής Αρχής. Για την αποκατάσταση της πραγματικότητας, συνεπώς, σε ό,τι αφορά την κατάσταση στην παραλία της Νέας Χώρας είμαστε υποχρεωμένοι να επισημάνουμε τα εξής:

Keywords
Τυχαία Θέματα