Το Χάντμπολ της Λάρισας στο Αρχαίο Θέατρο

10:38 12/2/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Και αυτή τη φορά , η μοναδική ομάδα Χάντμπολ της Λάρισας , που έκανε γνωστό τα τελευταία 3 χρόνια , αυτό το υπέροχο άθλημα στη περιοχή , με τις προσωπικές προσπάθειες και τον αγώνα του εμπνευστή της και δημιουργό, κ. Β. Γκουράβα ,αλλά και των συνοδοιπόρων γονέων και αθλητών καθώς και με τη βοήθεια της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Λαρισαίων , με εκφραστές τον κ. Αγοραστό και κ. Παιδή καθώς και τον κ. Κωσταρόπουλο – εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο για θέματα Αθλητισμού του Δήμου, πρωτοτυπεί και πάλι δίνοντας το στίγμα του και μέσα από τον Πολιτισμό και τον

Αθλητικό Τουρισμό , που τόσο έχει η πόλη μας και η ευρύτερη περιοχή , ανάγκη να αναπτύξει άμεσα !!


Με αφορμή την κοπή της πίτας το Δ.Σ. του Συλλόγου LARISSA H. C. αναφέρει τα εξής: Έτσι το Δ.Σ. της ομάδας μας , ύστερα από εισήγηση του προπονητή κ. Β. Γκουράβα ,αποφάσισε να σταθούμε αρωγοί σε αυτή τη προσπάθεια , σηματοδοτώντας την απαρχή ενός τέτοιου εγχειρήματος που θα συνδέσει τον Αθλητισμό με τον Πολιτισμό και την εξωστρέφεια της πόλης μας , και της ευρύτερης περιοχής .
Με βάση το σκεπτικό αυτό , όλοι οι γονείς , αθλητές και φίλοι της ομάδας μας , παρευρέθησαν το Σάββατο 11/2/2017 στην καθιερωμένη κοπή της πίτας μέσα στη καρδιά του Αρχαίου Θεάτρου της Λάρισας , με απώτερο σκοπό μας , η φωτογραφική κάλυψη της γιορτής μας , να στείλει το μήνυμα ότι ‘’ μέσα στους χώρους των Αρχαίων μνημείων και Θεάτρων μας , βρίσκεται η Ελληνικότητα μας , ο Πολιτισμός , οι Αξίες και οι αρετές μας , που έχουμε καθήκον να πρεσβεύουμε από γενιά σε γένια , και να μεταλαμπαδεύουμε στους αθλητές μας και στα παιδιά μας ‘’ !!
Σας θέλουμε όλους κοντά μας , καιρός να μας γνωρίσετε !!

Keywords
Τυχαία Θέματα