Κ. Κολλάτος : «Πάμε τον Δήμο Τεμπών ένα βήμα μπροστά»

10:23 12/2/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Η παράταξη που ηγείται του Δήμου Τεμπών προχώρησε στην κοπή της πίτας παρουσία μελών και φίλων του συνδυασμού σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Μακρυχώρι. Ο δήμαρχος Τεμπών και επικεφαλής του συνδυασμού παρουσίασε τα μέχρι στιγμής δεδομένα και αναφέρθηκε στους στόχους για τη νέα χρονιά, ευχόμενος ότι όλοι μαζί μπορούν να πετύχουν τους στ’οχους που έχουν θέσει.


Συγκεκριμένα στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος είπε: Είμαστε όλοι μαζί μια μεγάλη και δυνατή οικογένεια και έχουμε

έναν κοινό στόχο και αυτός είναι να πάμε τον δήμο μας ένα βήμα μπροστά ,παρά τις δυσκολίες και τα προβλήματα που υπάρχουν προσπαθούνε όλοι μαζί να στηρίξουμε τον πολίτη τον δημότη τον πάσχοντα τον αναξιοπαθούντα να είμαστε δίπλα του στην καθημερινότητα του .Για αυτόν τον τόπο έχουμε όραμα δεν ταιριάζει σε εμάς να είμαστε διαχειριστές μιας κατάστασης .Είμαστε έτοιμοι με του που θα ανοίξει το ΕΣΠΑ να κάνουμε έργα για κάθε μικρό και μεγάλο χωριό έχουμε έτοιμες μελέτες η τεχνική μας υπηρεσία είναι έτοιμη σε νέα έργα που θα βοηθήσουν τον άνθρωπο. Για εμάς προτεραιότητα είναι ο πολίτης μαζί θα προχωρήσουμε για έναν δήμο που ονειρευόμαστε μαζί θα προχωρήσουμε και τα επόμενα χρόνια για το καλό του τόπου μας.

Την πίτα ευλόγησε ο πατήρ Ιωάννης από την ενορία του Μακρυχωρίου. Ο τυχερός της βραδιάς που βρήκε το φλουρί ήταν ο δημοτικός σύμβουλος κ. Ευθύμιος Μπουζέκης που κέρδισε μια εικόνα της Παναγίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα