Θερινές εκπτώσεις και στα Χανιά (audio)

14:18 10/7/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Πρώτη ημέρα των θερινών εκπτώσεων η σημερινή και ήδη το σύνολο σχεδόν των καταστημάτων των Χανίων έχουν διαμορφώσει κατάλληλα τις βιτρίνες τους, προσδοκώντας σε μια όσο το δυνατόν καλύτερη εκπτωτική περίοδο. Εκπτώσεις από 10% μέχρι 80% ανάλογα το κατάστημα και τα είδη που εμπορεύεται συναντήσαμε στις βιτρίνες των καταστημάτων.Την ίδια ώρα ο Εμπορικός Σύλλογος καλεί τους καταναλωτές να στηρίξουν τα καταστήματα της πόλης, και να τα

προτιμήσουν για τις αγορές τους με τον εμπορικό κόσμο να ελπίζει σε οικονομική ανάσα στην αγορά κατά την διάρκεια των εκπτώσεων.
«Σε αυτήν την πατροπαράδοτη θερινή εμπορική περίοδο τα μικρά εμπορικά καταστήματα των Χανίων χρόνια τώρα προσφέρουν τα προϊόντα τους σε πολύ καλές τιμές. Όπως μας λένε οι συνάδελφοι υπάρχει μεγάλη επάρκεια προϊόντων και περιμένουν από τους Χανιώτες καταναλωτές να τους στηρίξουν όπως κάνουν τόσα χρόνια και ιδιαίτερα την περίοδο των εκπτώσεων. Θέλουμε να διαφοροποιηθούμε από τα μεγάλα πολυκαταστήματα και τις αλυσίδες για αυτό και ζητάμε την στήριξη των Χανιωτών καταναλωτών» δήλωσε στo σταθμό μας ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων Νίκος Βουρλάκης.
Σύμφωνα με τον κ. Βουρλάκη τόσο σε θέματα ποιότητας όσο και τιμών και εξυπηρέτησης τα μικρά εμπορικά καταστήματα υπερτερούν των πολυεθνικών, ενώ τα χρήματα των καταναλωτών μένουν στον τόπο.

Ακούστε εδώ τη συνέντευξη

Keywords
Τυχαία Θέματα