Θα φτιαχτεί επιτέλους ο δρόμος

09:01 21/9/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Η άμεση αποκατάσταση της στατικότητας και ασφάλειας του διαβρωμένου από τους κυματισμούς της θάλασσας, οδικού τμήματος στη περιοχή «Πετρά» της επαρχιακής οδού «Σητείας-Παλαίκαστρο- Βάι», με στόχο την αντιμετώπιση της ολοκληρωτικής του κατάρρευσης, αποφασίστηκε σε σύσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου υπό την προεδρία του Περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη.

Στην πολύωρη σύσκεψη, όπως δήλωσε ο Περιφερειάρχης, ακούστηκαν όλες οι απόψεις των συμμετεχόντων φορέων, επιστημόνων, υπηρεσιών, της Αυτοδιοίκησης πολιτών της Σητείας και τέθηκε από τον Περιφερειάρχη μια ρεαλιστική πρόταση ως συμβιβαστική

λύση, που να ικανοποιεί όλες τις πλευρές και αφορά άμεσες παρεμβάσεις στη στατικότητα του δρόμου και αποκατάσταση της παραλίας, αλλά και ένας σχεδιασμός για την ανάπτυξη της περιοχής και την προώθηση του έργου της Ανατολικής παράκαμψης της Σητείας.
«Άμεσα ξεκινάμε για να γίνει η παρέμβαση γιατί πρέπει να έχουμε τη στατικότητα του δρόμου, πρέπει να γίνει το έργο και να υπάρξει αποκατάσταση στην παραλία. Θα ολοκληρώσουμε τη μελέτη με το ΙΤΕ, αλλά το πιο σημαντικό είναι να κάνουμε την Ανατολική παράκαμψη της Σητείας» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Αρναουτάκης.
Στη σύσκεψη πήραν μέρος, η αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου, Πελαγία Πετράκη, ο αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας, Μανόλης Κλώντζας, ο δήμαρχος Σητείας, Θεόδωρος Πατεράκης, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Αντώνης Ανηψητάκης, Γιώργος Ζερβάκης και Μαρία Βάρδα, Δημοτικοί Σύμβουλοι και εκπρόσωποι φορέων και πολιτών της Σητείας.

Keywords
Τυχαία Θέματα